Sosyal Güvenlik Kurumu'na yüzlerce sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuruların 5-11 Ekim tarihleri arasında yapılacağını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Sosyal Güvenlik Kurumumuza, 1231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi, 4 teknisyen olmak üzere toplam 1.392 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyoruz." dedi.

Ulusal basında yer alan haberlere göre Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "Sosyal Güvenlik Kurumumuza, 1231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi, 4 teknisyen olmak üzere toplam 1.392 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyoruz. Başvuru tarihleri, 5-11 Ekim 2023. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Detaylar ve başvuru için ÖSYM sistemini takip edebilirsiniz.” (Haber merkezi)

Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama! Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama!

Miniklere 112 tanıtılıyor Miniklere 112 tanıtılıyor

Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor! Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor!

Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler

Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar! Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar!

Editör: Murat Barutçu