Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluğa doğru koşan Zonguldakspor Basket 67’den, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a ziyaret. Kulüp Başkanı Kanat Tan, yönetim kurulu üyesi Kartal Tan ve Baş antrenör Barış Güney, 4 Şubat Pazar günü Bodrum Basketbol’la oynanacak final niteliğindeki maç öncesi, Başkan Alan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Tan, şampiyonluk yolunda çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını, bu maçı galibiyetle geçtikleri takdirde çok büyük avantaj yakalayacaklarını söyledi. Tan, Pazar günü Site Spor Salonu’nun karnaval alanı olacağını, bu doğrultuda kendilerine büyük destek veren Başkan Ömer Selim Alan’a teşekkür ettiğini ifade etti.

Baş antrenör Barış Güney, Zonguldak’ta çok güzel bir hava yakaladıklarını, başarıyla birlikte kısa sürede basketbol sporunun bir kültür haline geldiğini dile getirdi. Zonguldakspor’un Zonguldak şehriyle bütünleştiğini, bunu Site Spor Salonu’ndaki maçlarda çok net gördüklerini dile getiren Güney, Pazar günü oynayacakları Bodrum Basketbol maçında da aynı birlik-beraberliği görmek istediğini belirtti.

Bodrum Basketbol maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını, böylesi kritik maçta tüm Zonguldak halkını yanlarına görmek istediğini aktaran başarılı antrenör, “Zonguldakspor bu şehrin marka ismi. Biz de basketbol branşında bu markayı daha değerli hale getirmeye çalışıyoruz. Şuana kadar oynadığımız 21 maçın 20’sini kazandık. En az sayı yiyen takımız. Bu çok büyük başarıdır. Hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Pazar günü konuk edeceğimiz Bodrum Basketbol takımı bizi 1 puan geriden takip ediyor. Zorlu bir karşılaşma olacak. Evimizde sezon başından bu yana oynadığımız 11 maçı da kazandık. Bu maçı da kazanıp avantajımızı korumak istiyoruz. Bu kapsamda bize sonsuz destek veren Başkanımız Ömer Selim Alan’a ve tüm Zonguldak şehrine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Ömer Selim Alan da, Zonguldakspor’u çok yakından takip ettiğini, alınan her galibiyet sonrası çok büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Zonguldakspor basket takımı bu şehre büyük bir katma değer kattı. Zonguldak Belediyesi ve şansım olarak sizlerin daima yanınızdayım. Pazar günü bir galibiyet daha bekliyorum. Yolun sonu da inşallah şampiyonluk olur.” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?” TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?”

Editör: Hüseyin EKİNCİ