Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, provokasyona maruz kaldığını, bu yüzden üzüntüsünü dile getirirken, iş yerinden memnun olmayanların taşınmasına derhal izin vereceğini söyledi.

Başkan Kantarcı açıklamasında şunları söyledi:

"Mevcut olanakları kullanarak, Galericiler sitesi oluşturduk. Amacımız hem esnafımıza hem de araç almak satmak isteyenlere kolaylık sağlamaktır. Kentin caddelerinde kaldırım işgallerine son vermektir. Sonuç itibarıyla Galerici esnafımızın ve vatandaşımızı bu uygulamadan çok yararlandığı aşikardır.

Mamafih, yıllar önce YANLIŞ bir proje ile çukura yapılan Terminal dükkanlarının su baskınına karşı risk taşıdığı da bilinen bir gerçek. Önlem olarak, alana düşen suyun tahliyesi için gereken herşeyi yaptık ve elektrik kesilmelerine karşı pompaları jeneratöre bağladık. Geçen sene 27 Haziranda Filyos çayının aşırı yükselmesi yüzünden bırakın suyun tahliyesini, nehirden gelen suyun önünü tıkadık. Bugüne kadar da başka ciddi bir sorunla karşılaşmadık.

Nail Çolak son yolculuğuna uğurlandı Nail Çolak son yolculuğuna uğurlandı

"ÇOK BÜYÜK BİR TABİAT OLAYIDIR"

Bu defa yaşanan ise, metrekareye 180 kg olarak AFET tanımına giren büyük yağış ve DSİ’nin ihmaliyle biraraya gelen SU BASKINIDIR. Başta Perşembe deresi olmak üzere, Kayıkçılar, Ahatlı, Gemiciler derelerinin tamamen taşarak arazinin tamamını göl, yolları nehir haline getiren çok büyük bir tabiat olayıdır. Çukur yüksek demeden heryer sular altında kalmıştır. Sonuç olarak, diğer yerler gibi terminalde de yollardan oraya akan dereler yüzünden sular aşırı yükselmiştir.

"MALUM ŞAHIS YİNE PROVAKASYON ÇABASINDADIR"

Başından beri Belediyenin bu projesine karşı olan ve sabote etme gayretinde olan kamuoyunun tanıdığı bir kaç malum şahıs, yine provakasyon çabasındadır. Sanki bütün İstasyonu, Gemicileri, Ahatlı’yı, Kayıkçıları, Bakacakkadıyı, Saltukovayı su basmamış ta, bir tek terminali su basmış gibi, küstahca, hakaret içeren davranışlarla hareket etmektedirler. Bu nedenle son derece üzüntülüyüm.

"KİMLER MEMNUN DEĞİLSE TAŞINMASINA HEMEN DERHAL İZİN VERECEĞİZ"

Sonuç olarak aldığımız karar şudur: Öncelikle Galerici esnafının yararına olarak gerçekleştirdiğimiz “Terminal Galericiler Sitesi”nde bulunmaktan kimler memnun değilse, bugünden itibaren MEVZUATA UYGUN OLMAK KAYDIYLA başka yere taşınmasına hemen derhal izin vereceğiz." (Haber Merkezi)

Tren seferleri tekrar başladı! Tren seferleri tekrar başladı!

Karşı şeride uçtu! Takla attı! Karşı şeride uçtu! Takla attı!

Zonguldak’ta denize girmek yasaklandı! Zonguldak’ta denize girmek yasaklandı!

Zonguldak’ta büyük tehlike! Her yeri sardı! Zonguldak’ta büyük tehlike! Her yeri sardı!

Editör: Murat Barutçu