Zonguldak Sanat Teknik Gençlik Spor Kulübü, 2024 1. dönem kuşak terfi sınavını büyük bir katılımla başarıyla gerçekleştirdi. Çok sayıda sporcu ve velinin katılımıyla gerçekleşen Taekwondo kuşak sınavı, eğlenceli ve zorlu anlara sahne oldu, yaklaşık 4 saat süren bir etkinlik oldu.

Siyasilerin gölgesinde 1 Mayıs! Siyasilerin gölgesinde 1 Mayıs!

Yaklaşık 70 sporcunun katılım gösterdiği kuşak terfi sınavına Zonguldak Sanat Teknik Gençlik Spor Kulübü antrenörleri Mehmet Salih Abay, Neslihan Doruk, Antrenör Yardımcısı Sahra Eliyazıcı ve Taekwondo Sorumlusu Mustafa İnce de katılım gösterdi. Sınav, sporcuların yeteneklerini sergiledikleri ve terfi ettikleri bir platform olurken, kulüp antrenörleri de sporcularının başarılarına tanıklık ettiler. Kuşak sınavının ardından gerçekleşen fotoğraf çekimi ve başarı belgesi teslim töreniyle etkinlik sona erdi.

Zonguldak Sanat Teknik Gençlik Spor Kulübü antrenörü Mehmet Salih Abay, sınav sonrası yaptığı açıklamada, terfi eden sporcuları kutlayarak, sporcuların heyecanlarına ortak olduklarını ve onları yalnız bırakmadıklarını belirtti. Ayrıca, sporcuların ailelerine gösterdikleri ilgi ve fedakarlık için teşekkür etti. Abay, yetenekli sporcuların il ve ülke düzeyinde başarılar elde etmelerini dileyerek, "7'den 70'e herkesi spor yapmaya davet ediyorum" dedi ve Taekwondo sorumlusu Mustafa İnce'ye destekleri için teşekkür etti. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Fadime Yılmaz Elma