Gündüz kuşağının popüler programı Esra Erol'da Türkiye'yi sarsan bir olay meydana geldi. 18 yaşındaki Sümeyra Altan, 57 yaşındaki komşusu Hüseyin Selen'den hamile olduğunu iddia ederek, zihinsel engelli babası ve halasıyla birlikte Esra Erol'un canlı yayınına katılarak yardım talebinde bulundu.

ATV'nin büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol, 28 Ağustos'ta yeni sezonuyla ekrana geldi. Ancak yeni sezonun en dikkat çeken konusu, Sümeyra Altan olayı oldu. Bartın'da yaşayan Sümeyra, köydeki 57 yaşındaki komşusu Hüseyin Selen'den hamile olduğunu itiraf etti.

Zihinsel engelli babası, annesi ve babaannesinin evinde yaşayan Sümeyra, komşusu Hüseyin Selen'in sürekli olarak evlerine gelip çıktığını belirtti. Selen'in bakışlarından rahatsızlık duyduğunu ve onun bakışlarından kaçınmaya çalıştığını dile getirdi.

Sümeyra, Hüseyin Selen'in babaannesinin telefonuna mesaj atarak iletişim kurmaya başladığını söyledi. Başlangıçta arkadaşça konuştuklarını belirten Sümeyra, Selen'in bir anda romantik mesajlar göndermeye başladığını anlattı. Sümeyra, bir ara "Sadece arabada konuşuruz" teklifini kabul ederek buluştuğunu ifade etti. Ancak Sümeyra, buluşmanın ardından yaşadıklarını hatırlamadığını dile getirdi.

Daha sonra Sümeyra'nın halası Maviye Ataman, yeğeninin telefonunu inceledi ve içerisinde bulunan fotoğraflar ve videolar sayesinde yaşananları öğrendi. Maviye Ataman, bu bilgileri polise ileterek Hüseyin Selen hakkında şikayetçi oldu. Hüseyin Selen bir gece karakolda kaldı, ancak ertesi gün serbest bırakıldı.

Hala Maviye Ataman, sağlık ocağı tarafından yapılan muayene sonucunda Sümeyra'nın hamile olduğunu öğrendi. Bu gelişmelerin ardından Hüseyin Selen'in ablası da Esra Erol'un canlı yayınına bağlanarak şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Selen'in ablası, Sümeyra için "Bu kız okula gidiyorum diyerek adamlarla buluşmuş ve hamile kalmış. Kardeşime iftira atıyorlar" dedi.

 Tüm bu açıklamaların ardından Esra Erol'un canlı yayınında, Sümeyra ve Hüseyin Selen'e ait görüntüler de yayınlandı. Sümeyra, görüntülerin yayınlanmasının ardından "Benden 40 yaş büyük olan Hüseyin, bana şantaj yaparak çocuğu düşürmem için ilaç verdi" açıklamasında bulundu. Haber Merkezi

Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı

AnyConv.com__640xauto

Ekran-görüntüsü-2023-09-07-132219

Ekran-görüntüsü-2023-09-07-132309

Editör: Virda Şahin