çikolata fabrikasında şok olay: Arkadaşını öldürüp canına kıydı çikolata fabrikasında şok olay: Arkadaşını öldürüp canına kıydı

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde Fener Alayı Yürüyüşü, havai fişek gösterisi ve konser programı tertip edildi. Etkinlikler Bartın Valilik Binası önünde başlayan Fener Alayı Yürüyüşü ile start aldı. Fener Alayı Yürüyüşüne Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’a, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen yürüyüş Cumhuriyet Alanı’nda son buldu.

Gündüz Yazıcı&Antika Orkestrası Sahne Aldı

Fener Alayı Yürüyüşünün ardından ise Gündüz Yazıcı&Antika Orkestrası sahne aldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konserde Gündüz Yazıcı&Antika Orkestrası müzik dolu bir gece yaşattı. Konserin sonunda Başkan Fırıncıoğlu, Gündüz Yazıcı&Antika Orkestrası çiçek takdim etti.

İlkim Aydın Hemşerileri İle Buluştu

Gündüz Yazıcı&Antika Orkestrası Konserinin ardından ise Bartınlı sanatçı İlkim Aydın hemşerileri ile buluştu. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde İlkim Aydın söylemiş olduğu birbirinden güzel şarkılarla Bartınlılara güzel bir akşam yaşattı. Konserin sonunda Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fırıncıoğlu, İlkim Aydın’a çiçek ve hediye takdiminde bulundu. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-31-at-11.26.47

WhatsApp-Image-2023-08-31-at-11.26.48-(1)WhatsApp-Image-2023-08-31-at-11.26.48

Editör: Murat Barutçu