Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı

4 öğretmen tavuk çiftliği kurdu 4 öğretmen tavuk çiftliği kurdu

Bolu Haber – Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig'e hazırlık kampının ikinci etabında Bolu'da yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ersan Parlatan, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve ihtiyaç duyulan mevkilere yeni oyuncuların katılabileceğini belirtti.

Ersan Parlatan yönetimindeki Bandırmaspor, Abant'ta gerçekleştirdiği ikinci etap hazırlık kampında yeni sezon için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Sabah yapılan pas ve taktik çalışmalarıyla ekibin hazırlıkları sürüyor.

 

Amfi Tiyatro’da yaz etkinlikleri başladı Amfi Tiyatro’da yaz etkinlikleri başladı

Kampın oldukça verimli geçtiğini ifade eden Ersan Parlatan, hem hava hem saha şartlarının çalışmalar için uygun olduğunu vurguladı. Takımdaki oyuncuların özverili bir şekilde çalıştıklarını ve sahada verdiklerini iyi yansıttıklarını söyledi. Ancak Parlatan, daha fazla çalışarak daha iyi bir performans sergilemek istediklerini belirtti. İlk etapta defansif ağırlıklı çalıştıklarını ve şimdi ofansif ağırlıklı antrenmanlar yaptıklarını da ekledi.

Ahmet Çolakoğlu “Geçmiş Olsun” dedi Ahmet Çolakoğlu “Geçmiş Olsun” dedi

Transfer sürecinin ise devam ettiğini ve ihtiyaç duyulan mevkilere yeni oyuncuların katılabileceğini ifade etti. Bandırmaspor'un hedefinin tempo açısından yüksek bir takım oluşturmak olduğunu belirten Parlatan, kendi felsefelerini takıma yansıtmaya çalıştıklarını ve aktif, tempolu bir oyun tarzı benimsediklerini söyledi. Kendi oyunlarını sahada empoze ederek başarılı olmayı amaçladıklarını vurguladı.

Parlatan, rakip takımlarla ilgili pek fazla konuşmadığını, kendi takımlarına odaklanarak başarıya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Oyuncularının yetenekleri doğrultusunda mücadele eden bir takım oluşturmayı amaçladığını söyledi. Rakipleri analiz etmeye devam edeceklerini ancak kendi oyunlarını oynamaya odaklandıklarını vurguladı. İHA

Sendikadan imza kampanyası Sendikadan imza kampanyası

AW939193_01

AW939193_05

AW939193_03

AW939193_04

Editör: Virda Şahin