2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da gençler sahne almaya hazırlanıyor. Teknik sorumlu Barış Şeref, ligde hiçbir iddia kalmaması üzerine Balıkesirspor ve Pazarspor’la oynanacak on iki maçta genç futbolculara şans tanıyacak.

Kırmızı grupta son iki haftaya 49 puanla 9’uncu sırada giren Zonguldak Kömürspor, 16 Mayıs Salı günü deplasmanda Balıkesirspor, 20 Mayıs Cumartesi günü sahasında Pazarspor’la karşı karşıya gelip sezonu noktalayacak. Elmas’ın her iki rakibi de haftalar öncesinden küme düştü.

Sadece prestij yönünden önem arz eden karşılaşmalar, sezon başından bu yana hiç şans bulamayan futbolculara umut ışığı oldu. En azından bu iki maçta forma bekleyen gençlerin antrenmanlardaki çalışma performansı memnun edici. İlk 11’de oynayacakmış gibi hazır vaziyette bekleyen gençler, şans verilmesi halinde kendilerini gösterip 2023-2024 sezonu öncesi hem teknik ekibin, hem yönetimin, hem de taraftarın kafasında olumlu izlenim bırakmak istiyor.

Gençlerin istek ve arzusundan memnun olan teknik sorumlu Barış Şeref, hepsi bir arada olmasa bile bazı gençlere ilk 11, bazılarına da sonraki dakikalarında şans vermeyi planlıyor.

Öte taraftan, Kırmızı-Lacivertli takımda sezon başı ve devre arasında kadroya dahil edilen gençlerden bir çoğu lig maçlarında hiç şans bulamadı. Kaleci Ali Mert Tuncer, Alihan Özcan, Kutsuay Emir Türen ve Ömür Hüseyin Öztekin bu genç isimlerin en başında geliyor.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı kısa süreliğine futbola kapatıldı... İşte nedeni! Karaelmas Kemal Köksal Stadı kısa süreliğine futbola kapatıldı... İşte nedeni!

Bu isimlerin dışında Halil Çiçek, Siraç Tüfekçi, Koray Tekin Bulman,  Emirhan Kocasoy, Tarık Akcan ve Necdet Buzlu gibi gençler de çok az forma şansı buldu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ