İnkumu temizlendi İnkumu temizlendi

İstanbul Haber - Şişli'de sıcak hava nedeniyle açık bırakılan pencereden 3.5 yaşındaki bir çocuk düşerek hayatını kaybetti. Düşme sonrasında baba, çocuğu kucağına alırken gözyaşlarına boğuldu.

Olay, bir önceki hafta Cumartesi günü saat 08.00 sıralarında Şişli Feriköy'de meydana geldi. İddiaya göre, baba Taner Bardakçı, salon bölümünde 3.5 yaşındaki oğlu Furkan Bardakçı ile bir süre oyun oynadıktan sonra koltukta uyuya kaldı. Bu sırada çocuk, pencere kenarındaki koltuğa çıkarak pervaza tırmanmaya çalıştı. Ne yazık ki, dengesini kaybeden çocuk pencereden aşağı düştü. Binanın 3. katından düşen Furkan Bardakçı olay yerinde hayatını kaybetti.

Sapanca’nın Muhteşem Bungalovlarında Tatil Yapın! Sapanca’nın Muhteşem Bungalovlarında Tatil Yapın!

Anne, duyduğu gürültü üzerine salona koştu, ancak oğlunu göremeyince pencereden aşağıya baktı. Korkunç manzarayla karşılaşan kadın çığlık atmaya başladı. Baba Taner Bardakçı hemen aşağıya inerek koştu ve yere yatan oğlunu kucağına aldı. Gözyaşları içinde kalan baba, yürekleri dağlayan bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Çocuk acilen hastaneye götürüldü ancak maalesef hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı. İHA

TTK’ya nasıl başvuru yapılacak? TTK’ya nasıl başvuru yapılacak?

Bolu’da şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya için anma etkinliği düzenlendi Bolu’da şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya için anma etkinliği düzenlendi

AW947090_01

AW947090_03

AW947090_04

“Marmara’da mercanlar yok olma noktasına geldi” “Marmara’da mercanlar yok olma noktasına geldi”

AW947090_02

Editör: Virda Şahin