Ankara Mamak’ta Üreğil Millet Bahçesi’deki bir ata tecavüz edilmesi konusu gündeme bomba gibi düştü. Yaşanılan olayın ardından Ankara Barosu ve DİHKONFED yetkililer hakkında şikayetçi oldu. Tecavüzün çalışanlar tarafından yapıldığı iddia edildi. Konu ile ilgili çok sayıda vatandaş sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler.

Feci ölüm! Mühendis 1 ton demirin altında can verdi Feci ölüm! Mühendis 1 ton demirin altında can verdi

Ankara’nın Mamak ilçesindeki Üreğil Millet Bahçesi’nde bulunan bir at çiftliğinde, midilli cinsi bir at tecavüze uğradı. Tecavüz, sosyal medyaya düşen bir video ile ortaya çıktı. Doğa İnsan Hayvan Koruma ve Bilgilendirme Konfederasyonu Kurucular Kurulu Başkanı (DİHKONFED) Haydar Özkan ve Ankara Barosu Hayvan Hakları Merkezi Başkanı Tuğba Gürsoy, Kayaş karokoluna giderek durum hakkında şikâyetçi oldu.

Öte yandan, Ankara’nın Mamak ilçesi Millet Bahçesi’nde Mamak Belediyesi tarafından özel işletmeye devredilmiş at çiftliğinde ata Ramazan ayında tecavüz edilmesi tepkilerin daha da artmasına neden oldu.

Sosyal medyada yapılan tepkilerden bazıları şu şekilde:

“Ankara Mamak’ta bulunan Millet Bahçesi’ndeki ata, 16 yaşındaki 2 çocuk tarafınfan tecavüz edildiği ortaya çıktı!”

“Ulan şerefsizler, ulan adiler, ulan haysiyetsizler. 2 yaşında ki bebeğe 2 gün önce tecavüz edip öldüren zihniyet, ata, köpeğe, eşeğe nefes alan her şeye uçkur çözer oldu. Siz nasıl insanlarsınız Allah belanızı versin!”

“Bir sabah uyanıyorum 2 yaşında bebeğe tecavüz edilmiş bebek ölmüş, aynı gün içinde bir kadının reddettiği erkek tarafından yüzüne kezzap atıldığı görüntüleri görüyorum. Diğer bir sabah iki kişinin bir ata tecavüz ettiği videoyu görüyorum.”

“Millet bahçesi çalışanları bir ata tecavüz etti ve videoya kaydetti. Akıl alır gibi değil dehşet içindeyim. Videoyu yayınlamaya gönlüm razı değil!”

“Ankara Mamak'ta bir ata tecavüz edildiği videosunu izlemeye gözlerim dayanmadı!. Siz insan mısınız! şimdi de at için mini etek giymiş, rızası varmış, o saatte orada ne işi varmış mı diyeceksiniz” (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Valilik seçim günü yasaklarını duyurdu; içki ve silah yasak Valilik seçim günü yasaklarını duyurdu; içki ve silah yasak

Resmi plakalı ilk yerli ve milli araç olan TOGG Zonguldak Belediyesi’nde Resmi plakalı ilk yerli ve milli araç olan TOGG Zonguldak Belediyesi’nde

Yeni yaşamlarına giderken, feci bir kaza sonucu tüm aile yok oldu Yeni yaşamlarına giderken, feci bir kaza sonucu tüm aile yok oldu

Otobüs alev alev yandı! Otobüs alev alev yandı!

Editör: Murat Barutçu