Eve giren hırsız  binlerce lirayı çaldı! Eve giren hırsız binlerce lirayı çaldı!

Bolu Haber – Bolu'da, önceden keşif yaparak girdikleri bir apartmandan rahatça ayakkabı çalan 2 kadın, güvenlik kameralarına yakalandı. Apartman sakinleri, hırsızlığı fark ederek polise bildirdi.

Olay, Beşkavaklar Mahallesi'ndeki 4510 Sokak'ta bulunan Cebeci Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden apartmanı keşfe çıkan 2 kadın, kapı şifresini öğrenerek akşam saatlerinde içeri girdi. Apartmanın içinde dolaşan kadınlar, gözlerine kestirdikleri ayakkabıları alarak yanlarına aldı. Bir süre sonra tekrar dönen kadınlar, çaldıkları ayakkabıları çantalarına koyarak aynı rahatlıkla apartmandan ayrıldı. Bu olay apartmanın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Apartman sakinleri, yaşanan hırsızlık olayını fark ederek güvenlik kameraları görüntülerini polise teslim etti. Polis ekipleri, hırsızlık şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Apartman sakini İlkay Bayrak, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "2 kadın, önce geliyorlar 7-8 dakika keşif yapıyorlar. Daha öncesinde ise apartmanın girişinde bulunan kilidin şifresini öğreniyorlar. Onun içinde bir keşif yapmışlar. Apartman içine giriyorlar. Gözlerine kestiriyorlar ayakkabıları, 1 saat sonra hava kararınca tekrar geliyorlar. Siyah çantaları var kollarında, o çantaların içerisine ayakkabıları koyup, çıkıp gidiyorlar."

Apartman sakinleri, bu olayın ardından güvenlik önlemlerini artırdı ve polisin hırsızlık şüphelilerini yakalamasını bekliyor. İHA

Uzman Çavuş ve kızı trafik kazasında hayatını kaybetti! Uzman Çavuş ve kızı trafik kazasında hayatını kaybetti!

Bıçaklanan muhtarın babası madenciyi vurdu! Bıçaklanan muhtarın babası madenciyi vurdu!

Beycuma’da kan donduran olay! Tecavüz mü, kaza mı? Beycuma’da kan donduran olay! Tecavüz mü, kaza mı?

AW004547_01

Atıl haldeki samanlar alev alev yandı Atıl haldeki samanlar alev alev yandı

AW004547_02

AW004547_04

Editör: Virda Şahin