19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı! 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı!

Düzce Haber –  Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup müsabakaları, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde heyecan ve duygu dolu bir atmosferde başladı. Müsabakalar sırasında, depremde hayatını kaybeden sporcular da anıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı Osman Bayraktar sezonu faaliyet programında yer alan "Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo grup Müsabakaları", Akçakoca'nın modern spor salonunda düzenleniyor. Karadeniz 1 Bölgesinden 10 takımın katıldığı müsabakalarda Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Sinop, Amasya ve Samsun illerinden 2009, 2010, 2011 yaş kategorilerindeki kız ve erkek takımları mücadele ediyor. Toplamda 150 sporcu, şampiyonluk için ter döküyor. Grup müsabakaları sonucunda ilk altıya giren takımlar, 07-11 Ağustos tarihlerinde Amasya'da düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılma hakkı elde edecekler.

Akçakoca'da düzenlenen Taekwondo teknik toplantısı ve şehitleri anma programının yanı sıra yürüyüş ve kültür günü etkinlikleri de yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kültür günü etkinlikleri kapsamında Ceneviz Kalesi ve Fakıllı Mağarası gezisi düzenlenerek, katılımcılara tarihi ve doğal güzellikler tanıtıldı. Etkinliklerin sonunda 15 Temmuz Şehitleri Parkı'nda yapılan yemek ikramıyla dostluk ve birlik duyguları pekiştirildi. İHA

Çiftçiye şaka gibi ceza Çiftçiye şaka gibi ceza

Zonguldak BEÜ yelken açıyor Zonguldak BEÜ yelken açıyor

Boluspor çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor! Boluspor çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor!

Mithatpaşa İlkokulu’nda son durum ne? Mithatpaşa İlkokulu’nda son durum ne?

AW942708_03

AW942708_02

Editör: Virda Şahin