Mithatpaşa İlkokulu’nda son durum ne? Mithatpaşa İlkokulu’nda son durum ne?

Bolu Haber – Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor, üçüncü etap kamp çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Turgay Altay, yeni bir oyun anlayışı benimsediklerini ve oyuncuları bu sisteme uyum sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Takımın kendi tesislerinde yapılan kampta günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, lig başlamadan önce taktiksel, oyun anlayışı ve fiziksel olarak da oyuncuları hazırlamayı hedefliyor.

Turgay Altay, kamptaki çalışmalardan memnun olduğunu ifade ederek, "İlk iki etap oldukça iyi geçti. Oyuncularımızın performansları iyiydi. Ancak lig başlamasına üç hafta kaldı, bu süreçte taktiksel ve oyun anlayışıyla birlikte oyuncuları fiziksel olarak da hazırlamamız gerekiyor. Transfer dönemi de maliyetlerin yüksek olduğu bir dönem, ancak başkanımız büyük fedakarlıklar yapıyor ve biz de ona yardımcı olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

110 vatandaşı 3 milyon TL dolandırdılar! 110 vatandaşı 3 milyon TL dolandırdılar!

Yeni transferlerden Kubilay'ın takıma büyük katkı sağlayacağını düşünen Altay, "Kubilay, Süper Lig seviyesinde oynamış ve kaliteli bir oyuncu. Bizim oyun sistemimizde önemli bir rol üstlenecek. Diğer oyuncularımız için de aynı şeyi düşünüyorum, herkesin kendi kariyer sezonunu yaşamasını istiyorum. Sahada dominant bir oyun sergileyeceğiz ve Kubilay da takımın önemli parçalarından biri olacak" dedi. Ayrıca Adel'in de takıma katılacağını ve oyun anlayışlarına büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Boluspor, yeni oyun anlayışı ve güçlü kadrosuyla sezona hazırlanıyor ve hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İHA

Türkiye sıcaktan kavrulurken en soğuk il belli oldu! Türkiye sıcaktan kavrulurken en soğuk il belli oldu!

Halka kurtlu sucuk yedirdiler! Halka kurtlu sucuk yedirdiler!

Yapılan anketler kabine değişikliğinin sinyali mi? Yapılan anketler kabine değişikliğinin sinyali mi?

AW942942_02

AW942942_01

AW942942_04

AW942942_03

Editör: Virda Şahin