Zonguldak’ta amatör futbol müsabakaları kar engeline takıldı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Futbol İl Temsilciliği tarafından sahalarda yapılan denetimler neticesinde ortaklaşa alınan karar üzerine 13 Ocak Cumartesi (bugün) günkü 
tüm amatör futbol müsabakaları iptal edildi.

U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak

Kentte gece saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı, merkez ve ilçelerde bugün amatör futbol müsabakalarının oynanacağı Fener, Karadon, Kozlu, Çaycuma ve Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı sahalarının beyaz bir örtüye bürünmesine neden oldu.

Kar kalınlığının 15-20 santimetreyi bulduğu sentetik zeminli sahalardaki karı temizlemek, suni çimdeki plastik granürlerin dağılmaması adına mümkün değil. Bu sebepten ötürü söz konusu sahalarda oynanacak Birinci Amatör Küme, U16 ve U18 ligi  müsabakaları iptal edildi. İleri bir tarihe ertelenen bu maçların hangi tarihte oynanacağına 16 Ocak Salı günü yapılacak Futbol Tertip Komitesi toplantısında karar verilecek.

Maçların iptaline dair Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir ile Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç tarafından ortak yapılan duyuruda, “İlimiz ve ilçelerdeki kötü  hava şartları nedeniyle bugün (13 Ocak 2024 Cumartesi) oynanması gereken tüm  amatör futbol müsabakaları ertelenmiştir. Pazar günü  oynanacak müsabakalar ile ilgili bilgilendirme daha sonra yapılacaktır." denildi.
SPOR SERVİSİ

IMG-20240113-WA0002IMG-20240113-WA0003IMG-20240113-WA0005

Editör: Hüseyin EKİNCİ