Bartın Belediye Başkan Vekili Tuncay Maden, Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hendekyanı Caddesi’nde 11.500 metrekare alanda başlatılan üstyapı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Gece geç saatlere kadar çalışan ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için ne gerekiyorsa yapıyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Vekili Maden; “Hendekyanı Caddesi’nde 11.500 metrekare alanda başlatmış olduğumuz üstyapı düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Söküm çalışmaları ile koordineli şekilde yürütmüş olduğumuz yol düzenleme çalışmalarının yanı sıra bölgede altyapı iyileştirmeleri de gerçekleştiriyoruz. Mesai saati gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürdüğümüz bu bölgemizde en kısa zamanda daha konforlu ulaşım imkanı sağlayacağız” dedi. (Haber merkezi)

KBÜ’lü iki hakem WTT Feeder Cappadocia Masa Tenisi Turnuvası'nda görev aldı KBÜ’lü iki hakem WTT Feeder Cappadocia Masa Tenisi Turnuvası'nda görev aldı

WhatsApp-Image-2023-09-14-at-13.00.35-(1)WhatsApp-Image-2023-09-14-at-13.00.35

Geçim sıkıntısı emekliliğini yaşatmadı! Geçim sıkıntısı emekliliğini yaşatmadı!

Zonguldak’ta işçilere şok! 1 aylık maaşlarını alabilecekler! Zonguldak’ta işçilere şok! 1 aylık maaşlarını alabilecekler!

Sayıştay Uyardı! Yetkililer göz ardı mı etti? Makale: Sayıştay Uyardı! Yetkililer göz ardı mı etti?

Göçükten acı haber geldi! Göçükten acı haber geldi!

Şehit madenci köyünde toprağa verilecek! Şehit madenci köyünde toprağa verilecek!

Editör: Murat Barutçu