Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta 15 puanla 5’inci sıradaki Alaplı Belediyespor, 4 puan geriden takip ettiği lig ikincisi 1926 Polatlı Belediyespor’u konuk edecek. Saha ve seyircisi önündeki maçı kazanıp zirve yarışına ortak olmayan Alaplı Belediyespor’un iç saha mücadelesine, Sakaryalı hakem triosu atandı.

Bölgesel Hakem Atama Kurulu, 6’ncı grupta haftanın önemli maçları arasında yer alan mücadeleye, Sakarya bölgesinden bölgesel hakem Oğuzhan Çalışkan’ı atadı. Çalışkan, Bölgesel Amatör Lig’de en son 25 Kasım’da Kastamonu Özel İdare-Samsun BŞB maçını yönetti. Ardından da 3 Aralık’ta TFF 3. Ligde TPAO Batman Petrolspor-Amasyaspor FK maçı ile 6 Aralık’ta Bölgesel Amatör Ligde Keşanspor-TAÇ Spor maçına dördüncü hakem olarak çıktı.

Sakaryalı hakemin yardımcıları da aynı bölgeden. Bölgesel yardımcı hakemler Abdulsamed Yeşilbaş ile Furkan Köknar zorlu karşılaşmada, iki kenar çizgide Çalışkan’a yardımcı olacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Sakaryalı il hakemi Alperen İnanır.

3 maçlık galibiyet serisinin ardından geçen hafta lider Eskişehirspor'a tartışmalı golle 1-0 mağlup olan Alaplı Belediyespor, sahasındaki maçta 1926 Polatlı Belediyespor'u yendiği takdirde, rakibiyle aradaki puan farkını 1'e düşürüp zirve yarışına tamamen ortak olacak.

Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti! Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti!

SPOR SERVİSİ

alaplı

Editör: Hüseyin EKİNCİ