Yarı profesyonel lig olarak nitelendirilen Bölgesel Amatör Lig'in  (BAL) yeni temsilcisi Alaplı Belediyespor, maliyet ve artan harcama kalemlerini gerekçe göstererek aldığı lige katılmama kararını geri çekti. Alaplı Belediye Başkanı aynı zamanda Kulüp Başkanı Nuri Tekin, yaptığı sevindirici açıklamayla kulübün Bölgesel Amatör Lige katılacağı duyurdu.

Ligden çekilme kararının alındığı ilk günden bu yana Mavi Şeytanlar grubu başta olmak üzere taraftar ve camianın yoğun baskısı üzerine şok kararı bir kez daha gözden geçiren Başkan Tekin, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile takımın lige katılacağını belirtirken, camiayı birlik-beraberliğe davet edip 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig sezonunda Alaplı Şehir Stadı’nda oynanacak maçlarda takıma destek olunmasını istedi.

Açıklamasının ilk bölümünde, sıkıntılı dönemde elini taşın altına koyarak kulübe büyük destek sağlayan iş insanı Erdal Akbaba’ya teşekkür eden Tekin, "Alaplı Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligde mücadele edebilmesi için büyük destek sağlayan iş adamı Erdal Akbaba’ya, Alaplı halkı adına teşekkür ediyorum. Aynı hassasiyeti tüm iş adamlarımızdan ve Alaplı halkımızdan da bekliyoruz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da, tüm halkımızı Alaplı Şehir Stadı'nda oynanacak maçlara şimdiden davet ediyorum. Gün, Alaplı ve Alaplı Belediyespor için birlik-beraberlik günüdür.” dedi.

Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti! Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti!

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ