Karısını iş arkadaşıyla uygunsuz vaziyette yakaladı Karısını iş arkadaşıyla uygunsuz vaziyette yakaladı

Zonguldak Haber – Önceki dönem Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ömer Selim Alan’ı hedef aldı. Akdemir Alan’a, “O koltuğu bırakacaksın.” dedi. 
Zonguldak önceki dönem belediye başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Muharrem Akdemir, mevcut belediye başkanı Ömer Selim Alan’ı hedef alarak, “Onun yaşı kadar benim idarecilik deneyimim var. O koltuğu bırakacaksın.” dedi. Akdemir öte yandan Alan’a, “Benimle uğraşacağına, benim sözümü dinle.” çağrısında bulundu.
“BENİMLE UĞRAŞACAĞINA, BENİM SÖZÜMÜ DİNLE”
Akdemir, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a, seçim öncesi kendisi hakkında söylediği sözler hakkında cevap verdi. Akdemir, "Benim onun yaşı kadar idarecilik deneyimim var. Ona tavsiyem benimle uğraşacağına, beni itham edeceğine, benim sözümü dinle. Ben bu zamana kadar eski belediye başkanları hakkında konuşmadım, ona da konuşmamasını öneririm.” İfadelerini kullandı. 
GÖREVİ GEÇİCİ OLARAK VERDİĞİNİ VURGULADI!
Akdemir, Ömer Selim Alan’a görevini geçici olarak kendisinin verdiğini vurgulayarak, “Ben seçimi kaybettiğimde görevi kendisine teslim ettim. Bu halk ona gereken cevabı verecektir." dedi. Muharrem Akdemir’in bu açıklaması, “Akdemir yeniden mi aday olacak?” sorusunu akıllara getirdi. 
"10 YIL BİR ÇİVİ BİLE ÇAKMADI" SÖZLERİNE SERT TEPKİ!
Zonguldak eski belediye başkanı Muharrem Akdemir, mevcut belediye başkanı Ömer Selim Alan'ın kendisine yönelik "10 yıl bir çivi bile çakmadı" sözlerine de sert tepki gösterdi.
Akdemir, yaptığı açıklamada, "Zonguldak küçük bir yer. Her gün karşılaşıyoruz. Bu tür işlere gerek yok. Yüz yüze bakıyoruz. Başkan benim hakkımda ‘10 yıl bir çivi bile çakmadı’ demiş. El insaf, 10 yıldır bir şey yapmamışız, el insaf. Neler yapıldığını ortada! Mahallelerde yapılan çalışmalar ortada. Bunları sen nasıl söylersin? Vallahi yazık. Neler yaptığımızı herkes biliyor." dedi.

Betül’ün ölümünde sır perdesi aralandı! Meğer intihar değilmiş! Betül’ün ölümünde sır perdesi aralandı! Meğer intihar değilmiş!

WhatsApp-Image-2023-10-19-at-15.30.49
“ESNAF GEREKEN ANLAYIŞI GÖSTERMEDİ”
Açıklamalarında Fevkani Köprü yıkımına da değinen Akdemir, “O dönem köprü hakkında rapor hazırlandığında sadece Çaydamar bölgesinde bakım yapılması raporu çıktı. Fakat o zaman esnaf gereken anlayışı göstermedi. Maliyetlerde çok yüksekti." dedi. 
“BİZ BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİK’ DEDİLER.”
Akdemir, "O şekilde cümle kullanarak çok güzel algı yapmaya çalışıyor, bu halk bunları yemez. Herkes görüyor. Zonguldak halkı mantık sahibidir. Biz köprüyü yıkmamak adına ben 55 yılında meydana gelen seli yaşadım. Orada tahta köprü vardı orası yerle bir oldu. Hemen hükümet 57 yılında köprü bitti. Ben o dönem çekindim ve kapattım. Sadece orayı kapattım. Raporda depreme dayanıklı olduğu raporu var. Önlemini aldık ve kapattık. İstanbul Teknik Üniversitesi bu konuda uzman geldiler ve rapor hazırladılar. Özellikle istasyon caddesinde bakım onarım yapılması gerektiği söylediler. Dönemim profesörü ‘Çok güzel bir köprü. Biz böyle bir şey görmedik’ dediler. ‘Biz öğrencilerimize ders olarak göstermek istiyoruz.’ dediler. Biz maalesef yıkıyoruz. Çok yazık oldu köprümüze. Yıkılması gerek bir köprü değildi.” şeklinde konuştu. 
“MALİYETLER COK YÜKSEKTİ”
Daha önce köprünün tadilatının yapılması gerektiği zaman esnafın anlayış göstermediğini vurgulayan Akdemir, “Esnafımız o dönem tepki gösterdi. O zaman anlayışı göstermediler bizde onaramadık. O dönem 4 buçuk milyondu maliyetleri çok yüksekti. Ama kendisi kafaya koydu. Onu yıkacak. Bakımda yapılsa o köprüyü yıkacaktı" şeklinde konuştu. Haber: Sertaç Özdemir

Editör: Virda Şahin