Düzce Haber - AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk’ün girişimleri ile Akçakoca TMO’da fındık alımı 40 tondan 70 tona çıkarıldı.

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, teşkilat üyeleriyle Akçakoca Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) fındık alım merkezinde incelemelerde bulundular.

Çikolata fabrikasında şok olay: Arkadaşını öldürüp canına kıydı Çikolata fabrikasında şok olay: Arkadaşını öldürüp canına kıydı

İncelemeler sırasında Milletvekili Öztürk’e çiftçiler TMO’da fındık alımı kotasının 40 ton olduğunu bunun az olduğunu söylediler. Bunun üzerine Milletvekili Ercan Öztürk, TMO Genel müdürü Ahmet Güldal ile güreşme yaptı. yapılan görüşme ile günlük kota miktarı artırıldı.

Milletvekili Ercan Öztürk, “TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ile yaptığımız görüşmede Akçakoca TMO Fındık Alım Merkezi’nde günlük fındık kota alımı arttırıldı. Bu ramak 40 tondan 70 tona çıkartıp, randevu süresini de geriye çekerek, üreticilerimiz ürünü daha kısa sürede daha fazla fındık teslim etmesine imkan sağlamış olacak. Tüm vatandaşlarımıza ve üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İHA

Kaynak: iha