(ÖZEL HABER)

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine 36 gün kala, gözler Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekili adaylarının açıklanacağı güne çevrildi. Yarın açıklanması beklenen adaylar ile ilgili Ankara ve Zonguldak kulislerinden bazı isimlerin bilgileri gelmeye başladı.

Ak Parti Genel Merkezde milletvekili adaylarının netleşmesine saatler kala, kulislerden sızan bilgiye göre Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı’nın da Zonguldak’tan Milletvekili adayı olmasına büyük ihtimal gözüyle bakılıyor.

Ak Parti kurmaylarının titizlikle üzerinde çalıştıkları liste büyük oranda netleşirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan da adaylarla ilgili değerlendirmeleri tek tek dikkate alıyor. AK Parti milletvekili aday isim listesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayının ardından netleşecek.

5 merkezde seçimler yenilenecek 5 merkezde seçimler yenilenecek

Aday adaylığı olmamasına rağmen, Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı’nın da AK Parti Genel Merkezden aday gösterilmesine yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Muammer Avcı’nın, Zonguldak’a yatırımlar konusunda büyük katkı sağlayacağı ve milletvekili olması halinde sorunların çözüme kavuşturulması için kenti en iyi şekilde temsil edeceği düşünülüyor. (Fadime YILMAZ ELMA)

Editör: Murat Barutçu