Zonguldak Öğretmen evinde yapılan etkinliğe, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Gençlik Kolları Başkanı BenhurÖzübek, İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, il ve ilçe teşkilatı, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları katıldı.

Düzenlenen toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da buyurduğu üzere 'gerçek belediyecilik Ak Partidir' düsturunu Zonguldak'ımızda beş yıldır gece gündüz demeden büyük özveri ve kararlılıkla şehrimizin her noktasında büyük hizmetleri halkımızın hizmetine sunan Belediye Başkanımız ve Cumhur ittifakımızın belediye başkan adayı Sn. Dr.Ömer Selim Alan'ın tüm teşkilatımıza gerçekleştirdiği 'hizmetlerle dolu beş yıl' konulu sunumunu dinledik. Yeni dönemde devam eden çalışmalarımız ve yeni projelerimiz ile hemşehrilerimize hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da konuşmasında, “Tüm teşkilatlarımızla hep birlikteyiz, biriz beraberiz” diyerek şunları söyledi:

“Partimizin temel taşları olan kıymetli teşkilat mensuplarımızın katılımı ile ‘Hizmetlerle Dolu Beş Yıl’ konulu sunum ve istişare ve değerlendirme toplantımız için bir araya geldik.

Beraber yürüdüğümüz bu yolda, HEP BİRLİKTE daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tam! Durmadan, yorulmadan aynı azim ve kararlılıkla şehrimizi daha ileriye taşıyacağız inşallah”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı da konuşmasında, “AK Parti ile hizmet dolu beş yıl” diyerek şöyle dedi:

“Zonguldak’ımızın çevresini değiştiren hizmetlerle dolu 2019-2024 yılları belediyemizin icraatlarını dinlediğimiz toplantımızı il ilçe teşkilatımız, mahalle başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımızın katılımıyla icra ettik.

İnanıyorum ki; şehrimize bu denli dokunan hizmetlerimiz Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Ömer Selim Alan ile durmaksızın devam edecektir”

Yapılan konuşmaların ardından Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın 2019 yılından başlayarak bugüne kadar gelen süre içerisinde yapılan çalışmalar ve projeler etkinliğe katılanlar tarafından ilgiyle izlendi. (Haber Merkezi)

Zonguldak’ta doğalgaz borusu patladı! Zonguldak’ta doğalgaz borusu patladı!

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-14.05.34

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-14.05.05

WhatsApp-Image-2024-01-28-at-14.04.53

Editör: Murat Barutçu