Zonguldak’a öyle bir proje gelecekki… AK Parti hızlı başladı Zonguldak’a öyle bir proje gelecekki… AK Parti hızlı başladı

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, AKP İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AKP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi gazetecilerle bir araya gelerek Cumhur İttifakı olarak seçim çalışmalarına start verdiler. Başkan Alan, seçimlerde Cumhur İttifakı olarak yüzde 60 oy alarak seçimi kazanacaklarını dile getirirken, seçimin parolasının iki seçenekten ibaret olduğunu, ya hizmetlerin devamını isteyeceklerini ya da eski Zonguldak'a geri döneceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, "Yapılacak olan mahalli idareler seçimleri hem şehrimiz için hem bizler için hem ülkemiz için hayırlara vesile olur. Göreve geldiğimizden bugüne kadar 58 ayı geride bırakıyoruz. En çok da sizlerle beraber yaptıklarımızı, yapacaklarımızı sık sık bir araya gelme kaydıyla paylaştık, sohbet ettik. Yine basın mensuplarımızdan başlayarak bu vatandaşlarımızı kamuoyunu bilgilendirelim. Evet bugün bizim için bir başlangıç Cumhur İttifakı olarak inşallah 2024 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde tekrar Zonguldak Belediyesi'ni kazanmaya ve hizmetlerimizi kaldığımız yerden daha da hızlanarak devam etmeye talibiz. Bu çerçevede Zonguldak'ta yaşayan bütün insanlarımızın oyuna, halimize, gönlüne girmeye talibiz.

SECIMI KAZANACAGIZ 1-min

“YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır, diyoruz. 2019’dan bugüne kadar sizler bizlerle zaten sürekli beraber oldunuz. Allah razı olsun. Bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Zonguldak'ımızda ne yaptıysak, aklımızdan geçen ne varsa, vatandaşlarımızın bizden talebi neyse, biz hep hayallerimizi, yapacağımız işleri vatandaşlarımızın taleplerine göre şekillendirdik ve hayata geçirmeye çalıştık. Tabii ki yapamadığımız yerler de olmuştur. Eksik kaldığımız yerler de olmuştur. Ama biz 31 Mart'tan sonra ustalık döneminde eksik kalan yerleri onararak yaparak çok daha fazlasını yapmaya talibiz. İnşallah otuz Ocak Salı günü Ankara'da şu an öngörülen genel bir aday tanıtım toplantısı olacak. İlçelerimizde ve beldemizde açık alandan sonra bugün itibariyle başladığımız seçim startını verdiğimiz 2024 yerel seçim hazırlıklarımızı yavaş yavaş tempoyu arttırarak inşallah 31 Mart'ta sonuçlandırmak istiyoruz.

“DAHA ÖNCE BAŞARDIK, ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE BAŞARACAĞIZ”

Biz daha önce bunu başardık. Şimdi inşallah daha güçlü bir şekilde başaracağız. Bu bir aile Milliyetçi Hareket Partisi olsun, ülkücü kardeşlerimiz olsun, Ülkü Ocakları Başkanı genç kardeşlerimiz olsun. Daha geniş bir aileyiz. İki liderin kararı doğrultusunda Zonguldak'ta biliyorsunuz tek adayla yola girdik. İnşallah en az yüzde 60 almak kaydıyla çok güçlü bir şekilde seçim alarak cumhurbaşkanımızla, hükümetimizden kadar aldığımız hizmetlerin daha fazlasını isteyeceğiz, talep edeceğiz. Niçin? Zonguldak'ımız için. Ben şahsım adına olayı şöyle değerlendiriyorum. Aslında seçimin formülü çok basit. İki seçenek var. Hepimiz için, Zonguldak'ımız için. Vatandaşlarımız için ya hizmetlerin devamını işleyeceğiz. Bunu tercih edeceğiz. Ya da eski doluluğa dönüş tercih edeceğiz. Aslında ayrım bu kadar net. Biz bugüne kadar vatandaşımıza çok güvendik. Hep de vatandaşımıza güvenerek yol yürüdük, hareket ettik. Vatandaşımıza geri güveniyoruz. Ben hemşerilerime sonuna kadar güveniyorum.

“HİÇ MAZERET ÜRETMEDİK, ÇIRAKLIK DÖNEMİMİZ BİRAZ YORUCU GEÇTİ”

CHP İl Başkanından Belediye Başkanlarına ziyaret CHP İl Başkanından Belediye Başkanlarına ziyaret

Bugüne kadar bitiremediğimiz sıkıntılar çektiğimiz süreçler oldu. Pandemi yaşadık, asrın felaketini gördük. Yangınlar, seller, doğal afetler derken ne yazık ki tüm belediye başkanları gibi Zonguldak'ımız da etkilendi. Bizler de etkilendik. Ama hiçbir zaman mazeret üretmedik. İl başkanımız, vekillerimiz, teşkilatlarımızla birlikte, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat Zonguldak'a olan pozitif bakışı ve ayrımcılığıyla, yapılamaz, edilemez, yıkılamaz, geçilemez, götürülemez denen hizmetleri kararlılıkla Zonguldak'ımıza getirdik. Hem vatandaşlarımızın suratından anlıyoruz hem de bizler, vatandaşlarımızın artık Zonguldak'ta bir şeylerin olabileceğini görüyoruz. Evet, bir umut yeşerdi. Gördüğümüzde suratlarında bu ifadeyi görmek bizi mutlu ediyor. İstikrar ve uyumdan bahsediyoruz. Dediğim gibi çıraklık dönemi biraz yoğun geçti, yorucu geçti. Daha önce de ifade ettim, 2019'daki Ömer Selim Alan'la kıyaslandığında daha tecrübeli bir şekilde Zonguldak'ın ihtiyaçlarını çok daha iyi analiz ettik. Belediye meclis üyelerimize, belediye çalışanlarımıza, teşkilatlarımızla birlikte inşallah hak ettiği hizmetleri 2024 Nisan'ından itibaren daha hızlı bir şekilde almaya başlayacak. İnşallah sizlerle beraber bu iki ayda çok az bir süre altmış beş yetmiş gün arası bir süremiz kaldı. Beraber sahada gezeceğiz.

“VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNE GİRİP OYLARINA TALİP OLACAĞIZ”

Vatandaşlarımıza yaptıklarımızı anlatacağız. Allah'ın izniyle ayın yirmisinden sonra da Şubat'ın hem vatandaşlarımızdan gelen taleplerini hem de bu dönemde yetiştiremediklerimizi harmanlayarak ayakları yere basan projeler üreteceğiz. Gökteki yıldızları vadetmeden, dediğim gibi kısa sürede yapılabilecek projeler üretiyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak için hem meclis üyesi aday tanıtım toplantımızı yapacağız hem de inşallah projelerimizi sizlerle paylaşarak vatandaşlarımızın gönlüne girip oylarına talip olduğumuzu ifade edeceğiz. Dediğim gibi süreç, inşallah Zonguldak'ımız için, bizler için Cumhur İttifakı için hayırlı olur. İnşallah Zonguldak'ımız kazanan olacak. 2019'da seçimi aldığımızı söylemiştim. Kaybedeni olmayan, kazananı Zonguldak oldu. Seçim olacak. Biz bu konuda çok iddialıyız, gene Zonguldak'ımız yaşayan herkesten alacak. AK Partili hemşehrilerimiz de kazanacak. Milliyetçi Hareket Partisi hemşehrilerimiz de kazanacak. Cumhuriyet Halk Partili hemşehrilerimiz de kazanacak. İYİ Partili olsun, Saadet Partili olsun, Büyük Birlik Partisi, yeniden Refah derken veya hiç siyasi bir dönüşü olmayan, apolitik olan bütün vatandaşlarımız, yediden yetmişe, inşallah otuz bir Mart akşamı kazanmış olacak. İpi göğüsleyeceğiz. Ve vatandaşımızın memnuniyetini artırmak için daha da geniş bir aileyle, daha da hızlı çalışacağız. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin diye dua ediyoruz.

“CHP İLE EBEDİ DOST, EZELİ RAKİP”

2019'da ki süreçte de o zamanki aday Şenol Bey'le ve Cumhuriyet Halk Partili siyaset yapan yöneticilerimizle, dostlarımızla en ufak bir kırgınlığa mahal vermeden yarıştık. Bizler ebedi dostuz, ama siyaset zamanında ezeli rakip oluyoruz. Şimdi de gene aynı süreç var. İnşallah hiçbir parti mensubuyla, hiçbir adayla aynı, daha önce olduğu gibi en ufak bir problem, polemik, diyalog yaşamadan, ki bunu niye söylüyoruz? Altını çiziyorum. Vatandaşımız artık bunları duymak istemiyor. Son yıllarda bunları konuştuk ve ne yazık ki yıllarımız heba oldu gitti. Vatandaşımız artık sadece ve sadece hizmet istiyor. Bizler de buna talibiz. Demin söylediğim gibi aslında ayrım çok net. Ya bu hizmetlerin artarak devamı için, hizmet tarafını seçeceğiz. Ya da eski Zonguldak'a hizmetsiz geçen on yıla geri dönmeyi tercih edeceğiz” dedi. Haber: Sertaç ÖZDEMİR

Editör: Virda Şahin