Toz taşınımı arıları strese soktu! Toz taşınımı arıları strese soktu!

Cep telefonu, tablet ve bilgisayarda fiyatlar yarı yarıya düşecek! Cep telefonu, tablet ve bilgisayarda fiyatlar yarı yarıya düşecek!

Adana Haber - Adana'nın Belediye Evleri Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir aile içi kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise ciddi şekilde yaralandı.

Alınan bilgilere göre, bölgeden silah sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, eve girdiklerinde silahla yaralanmış dört kişi ile karşılaştı. Yaralılar arasında bulunan O.A. (42), P.A. (63), Z.A. (21) ve Mustafa A. (21) isimli bireyler, olay yerinde ilk yardım müdahaleleri yapıldıktan sonra hemen hastaneye kaldırıldılar.

Ancak, Mustafa A. adlı bireye yapılan tüm çabalara rağmen Çukurova Devlet Hastanesi'nde hayat kurtarılamadı. Olayın, aile içindeki bir tartışma sonucunda meydana geldiği öne sürüldü.

Polis ekipleri, olayı detaylı bir şekilde incelemeye devam ediyor. İHA

Haftada sadece 150 dakikayla kalp sağlığınızı koruyabilirsiniz! Haftada sadece 150 dakikayla kalp sağlığınızı koruyabilirsiniz!

2023-2024 kırtasiye yardımı başvuru ekranı 2023-2024 kırtasiye yardımı başvuru ekranı

Şehit Emniyet Müdürünün Babasına Validen Ziyaret Şehit Emniyet Müdürünün Babasına Validen Ziyaret

Editör: Virda Şahin