Artvin'de ayı saldırısı: Yaşlı adam yaralandı, ayı öldürüldü Artvin'de ayı saldırısı: Yaşlı adam yaralandı, ayı öldürüldü

Elazığ Haber - Sürsürü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ağır hasarlı bir binaya giren bir kişi, pencereye çıkıp balkondan aşağı inmeye çalıştı. Caddede bulunan kişilerle tartışan şahıs, aşağıdan kendisine taş atan kişilere karşılık olarak eline aldığı beton parçasını fırlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Sürsürü Mahallesi'nde meydana geldi. Ağır hasarlı olan 4 katlı bir binaya giren bir kişi, tehlikeli hareketleri ile dikkat çekti. İlk önce binanın 4'üncü katında bulunan pencerenin üstüne çıkarak oturan şahıs, daha sonra balkondan aşağı inmek istedi. Caddede bulunan kişilerle de tartışan şahıs, aşağıdan kendisine taş atan kişilere karşılık olarak eline aldığı beton parçasını fırlattı.

Sinan Alkan hayatını kaybetti Sinan Alkan hayatını kaybetti

O anlar çevrede bulunanlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, şahsın pencerenin üstünde oturduğu ve balkondan aşağı inmeye çalıştığı görülüyor. Şahıs, aşağıya indikten sonra caddede bulunan kişilerle tartışmaya başlıyor. Tartışmanın ardından şahıs, aşağıdan kendisine taş atan kişilere karşılık olarak eline aldığı beton parçasını fırlatıyor. Beton parçası, caddede bulunan bir kişinin ayağına isabet ediyor.

Türkiye Arıcılık Haritası 2023 verileri ile güncellendi Türkiye Arıcılık Haritası 2023 verileri ile güncellendi

Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına aldı. Şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Yapılan incelemede, binanın ağır hasarlı olduğu tespit edildi. Binanın yıkım kararı alındı. İHA

Doğanın gizli güzelliği, Düzce'de yeniden görüldü Doğanın gizli güzelliği, Düzce'de yeniden görüldü

AW048796_04

AW048796_02

AW048796_03

AW048796_01

Editör: Virda Şahin