Kdz. Ereğli Yeniden Refah Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Adem Çetinkaya, milletvekili adaylığından çekiliyor. Çetinkaya, YSK’ya adaylıktan çekilmek için başvurusunu yaptı.

Çetinkaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli kardeşlerim, dostlarım. Kdz.Ereğli İlçe Kurucu üyesi olduğum, 25 Ağustos 2019’dan bugüne ilçe başkanlığı yaptığım, Yeniden Refah Partisi Kdz.Ereğli ilçe başkanlığı görevimden oluşan taleplere istinaden istifa ederek bölgemiz ve ülkemiz için hizmet etmek adına Milletvekili aday adaylığı müracaatımı yapmıştım. Genel Merkezin olurlarıyla Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı gösterildim.

İyi Parti’de istifa depremi sürüyor! İyi Parti’de istifa depremi sürüyor!

28. Dönem TBMM Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde Yeniden Refah Partisi’nin tutumunu doğru bulmadığım için Zonguldak Milletvekili adaylığından istifa ettim.

Zonguldak İlimizde ve ülkemizdeki tüm Milletvekili Adaylarını tebrik eder başarılar dilerim. 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem TBMM Milletvekili Seçimlerinin ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını niyaz ederim. Bu süreç zarfında dua ve desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen başta Kdz.Ereğli İlçe teşkilatı, Kdz.Ereğli Genç Refah olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.” (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu