Zonguldak Adliyesi personeli, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla hazırladıkları video ile büyük beğeni topladı.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Personelin Sesi Adaletin Nefesi" mottosuyla Türkiye'nin çeşitli illerinde düzenlenen "Medya Okuryazarlığı" eğitimlerine katılan Zonguldak Adliyesi personeli, ulu önder Atatürk'e duyduğu saygı ve özlemi videoya döktü.

Eğitimlerde video çekimi, video kurgu, sosyal medya, fotoğrafçılık, yapay zeka gibi alanlarda eğitim alan Zonguldak Adliyesi personeli, hazırladıkları video ile eğitimlerin hakkını verdi.

Videoda, Zonguldak Adliyesi'nde değişik ünvanlarda görev yapan personel, Atatürk'ün ölümüne ilişkin hüzünlerini cümlelere döktüler.

Video kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni topladı. Birçok kişi, videoyu beğenerek paylaştı ve Atatürk'ü rahmetle andı.

“ONU ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Videoda, Zonguldak Adliyesi personeli Atatürk'ün ölümüne ilişkin şunları söylüyor:

Zonguldak için el ele verdiler! Zonguldak için el ele verdiler!

    "Atatürk, bir liderden daha fazlasıydı. O, bir kahramandı, bir devrimciydi, bir aydındı, bir babaydı. Bize bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü, çağdaşlığımızı armağan etti. Onu asla unutmayacağız."

    "Atatürk'ün ölümü, Türk milleti için büyük bir kayıptı. O, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanıydı. Onun önderliğinde Türkiye, çağdaş bir devlet haline geldi. Onu her zaman minnetle anacağız."

    "Atatürk, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın önderiydi. Onun fikirleri ve idealleri, bugün hala tüm dünyada yankılanıyor. Onu asla unutmayacağız."

Zonguldak Adliyesi personelinin hazırladığı video, Atatürk'ün önemini ve değerini bir kez daha hatırlattı. Video, Atatürk'e duyulan saygı ve özlemi en güzel şekilde ifade eden bir eser oldu. /Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu