Zonguldak’ı, hokey sporunda Süper Lig seviyesinde temsil eden Zonguldak Gençlik Merkezi, 2023-2024 sezonu Kadınlar Kapalı Salon Hokey Süper Lig hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Hokey Federasyonu (THF) tarafından 9 takımın katılımıyla düzenlenen lig, iki etap halinde oynanacak.

İlk etabı 14-18 Kasım tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleştirilecek olan ligde, Zonguldak Gençlik Merkezi’nin yanı sıra Kaltun Madran Su Ege Yıldızları, Metpack Alanya Yıldızları, Gaziantep Doruk, Gaziantep Polisgücü, Kırıkkale Akademi, Muğla Ortaköy Spor Kulübü, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Tempo 80 mücadele edecek.

FİKSTÜR ÇEKİLDİ

Türkiye Hokey Federasyonu Lig Koordinatörlüğü, başlamasına sayılı günler kalan Süper Ligde, 2023-2024 sezonu ilk etap fikstürünü çekti.

Zonguldak Gençlik Merkezi ilk maçını 14 Kasım Salı günü saat 11.00’de Metpack Alanya Yıldızları ile oynayacak. Zonguldak ekibi, aynı gün saat 18.30’da Dokuz Eylül Üniversitesi’yle ikinci maçına çıkacak.

Fikstür gereği ilk gün olduğu gibi ikinci gün de iki maç birden oynayacak Zonguldak Gençlik Merkezi, 15 Kasım Salı günü saat 11.00 Kaltun Madran Su Ege Yıldızları, peşine de 15.30’da Muğla Ortaköy Spor Kulübü’yle karşı karşıya gelecek.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Zonguldak temsilcisi, 16 Kasım Perşembe gününü tek maçla geçirecek. 15.30’daki maçta rakip Gaziantep Doruk.

17 Kasım Cuma günü oynanacak 4’üncü gün maçlarında Zonguldak Gençlik Merkezi, 11.00’de Gaziantep Polisgücü, 17.30’da Tempo 80 ile karşılaşacak.

18 Kasım Cumartesi günü ilk etabın son maçına çıkacak Zonguldak Gençlik Merkezi, 13.00’te Kırıkkale Akademi ile karşı karşıya gelip maçlarını tamamlayacak.

“BAŞARILI OLACAĞIZ”

Milli antrenör Köksal Kasım’ın çalıştırdığı, kadrosunda Milli tecrübeye sahip oyuncular bulunan Zonguldak Gençlik Merkezi, yeni sezondan bir hayli umutlu. Hazırlıklarını sıkı şekilde sürdüren Kasım yönetimindeki Zonguldak ekibi, ilk etabı en iyi şekilde tamamlayıp ikinci etaba avantajlı bir şekilde başlamak istiyor.

Antrenör Köksal Kasım, sezona çok iyi hazırlandıklarını belirtirken, Zonguldak’ı Süper Ligde en iyi şekilde temsil edeceklerinin altını çizdi.

SPOR SERVİSİ

1-326-25-54-73-162-23

Editör: Hüseyin EKİNCİ