Direğe çıkıp ilçeyi birbirine kattı! Direğe çıkıp ilçeyi birbirine kattı!

Kastamonu Haber – Taşköprü ve Küre ilçelerinde aç kalan ayılar, vatandaşların önüne çıktı, o anlar cep telefonlarıyla kaydedildi.

Kastamonu'da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kış uykusundan uyanan ayılar, Taşköprü ilçesine bağlı Çadresi köyünde vatandaşlar tarafından görüntülendi. Köyde gezintiye çıkan bir baba ve oğul, karşılaştıkları ayıya "Gel oğlum, kocaoğlan gel" şeklinde seslendi. Ayı, köylülerin seslenmesiyle ürkerek hızla ormanlık alana doğru uzaklaştı. Bu anlar cep telefonuyla kaydedildi.

 

Zonguldak halkına çağrı: Geleceğinizi ilgilendiriyor! Zonguldak halkına çağrı: Geleceğinizi ilgilendiriyor!

Cide ilçesine bağlı Köseli köyünde de bir aracın önüne ayı çıktı. Sürücü, aracının önünde bir süre koşan ayıyı takip etti. Ayı, ardından ormanlık alana doğru kaçarak gözden kayboldu. Bu olay da cep telefonuyla kaydedildi.

 

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı

Küre ilçe merkezinde ise aç kalan bir ayı, şehir merkezine kadar indi. Birkaç vatandaş, geçerken ayıyı cep telefonlarıyla görüntüledi.

Bu görüntüler, ayıların açlık nedeniyle insanların yaşadığı bölgelere yaklaştığını ve doğal yaşam alanlarının azaldığını gösteriyor. Yetkililer, vatandaşlara ayılarla karşılaştıklarında uzak durmalarını ve gerekli güvenlik önlemlerini almalarını tavsiye ediyor. İHA

Kastamonu’da otomobil takla attı 4 kişi yaralandı! Kastamonu’da otomobil takla attı 4 kişi yaralandı!

AW922890_01

AW922890_04

AW922890_03

Cezaevi firarisi gizlendiği çalıların arasında yakalandı Cezaevi firarisi gizlendiği çalıların arasında yakalandı

AW922890_02

Editör: Virda Şahin