Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor’da, kongre tam bilmeceye dönüştü. Normal takvime göre ilk 30 Haziran’da yapılacağı duyurulan kongre, başkan adayının çıkmaması üzerine gerçekleşememişti. O günden bu yana gelinen süreçte büyük bir boşluk yaşayan sarı-lacivert kulüp, 2022-2023 sezonunun başlamasına az bir zaman kala yeniden kongre kararı aldı. 21 Ağustos Pazar günü yapılacak olan kongre neticesinde köklü kulübün başkanı belli olacak.

Kulüp yönetiminden kongre kararına ilişkin yapılan açıklamada, “Sayın üyemiz; Çaycumaspor Kulüp Olağan kongresi 21 Ağustos Pazar günü saat 12.00’de Çaycuma Seka Sosyal Tesisleri’nde yapılacaktır. Kongremize katılmanızı bekler, saygılar sunarız” denildi.

BÖYLESİ YAŞANMAMIŞTI

İlçede, 1947 yılında kurulan ve tam 75 yıllık bir maziye sahip olan Çaycumaspor Kulübü, tarihinde böylesi olağan dışı bir durumla karşı karşıya hiç kalmamıştı. 30 Haziran’dan bu yana başkanını belirleyemeyen kulüpte, bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı merak konusu.

Öte yandan, edinilen bilgiler doğrultusunda 2019 yılında Bartınspor’da kulüp başkanlığı yapan iş insanı Enes Eser’in, Çaycumaspor Kulübü’ne başkan adayı olmaya hazırlandığı öğrenildi. Kulübe üye işlemleri tamamlanan Eser’in, yönetim kurulu listesini oluşturup kongreye dair çalışmalarını tamamladığı, sadece kongre tarihini beklediği belirtildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi