Kaza, Çorum'un Osmancık ilçesi Gemici Mahallesi'nde meydana geldi ve Fatma Yaşar Özbilir (64) adlı kadın, elektrikli motosikletini kullanırken kaza geçirdi. Kaza sırasında, kadın sürücünün sağ ayağının küçük parmağı koparken, kendi imkanlarıyla Osmancık Devlet Hastanesi'ne gitti. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, kadın sürücü, parmağını kazara bir baltayla kestiğini ifade ederek Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda kadının elektrikli motosiklet kullanırken kaza yaptığını ve parmağının bu kaza sırasında kaybolduğunu belirledi. Kaza yerinde yapılan aramada, kadın sürücünün kaybolan parmağı bulundu ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Bu olayın sonucunda, elektrikli motosiklet kullanan kadın sürücüye, polis ekipleri tarafından 8 bin lira ehliyetsiz araç kullanmaktan ve bin lira da tedbirsizlikten dolayı toplamda 9 bin lira idari para cezası uygulandı. Fatma Yaşar Özbilir'in hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. (İHA)

Zonguldak'ı jigololar istila ediyor: İstanbul'dan geliyorlar! Zonguldak'ı jigololar istila ediyor: İstanbul'dan geliyorlar!

Günlük kiralık evlere 238 bin TL ceza Günlük kiralık evlere 238 bin TL ceza

Yolcu otobüsü şarampole devrildi! 2 ölü 40 yaralı! Yolcu otobüsü şarampole devrildi! 2 ölü 40 yaralı!

“Komşular yetişin, kocam beni dövüyor” “Komşular yetişin, kocam beni dövüyor”

Çaycuma'daki kazada sürücü alkollü çıktı; Otobüs şoförü serbest bırakıldı Çaycuma'daki kazada sürücü alkollü çıktı; Otobüs şoförü serbest bırakıldı

Editör: Murat Barutçu