Zonguldak'ı jigololar istila ediyor: İstanbul'dan geliyorlar! Zonguldak'ı jigololar istila ediyor: İstanbul'dan geliyorlar!

Cezaevinden kaçtı, polisten kaçamadı; Firari kovalamaca sonunda yakalandı Cezaevinden kaçtı, polisten kaçamadı; Firari kovalamaca sonunda yakalandı

Zonguldak’ın Meşrutiyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 168 Evler’de ikamet ettiği öğrenilen bir kadının çığlıkları ve eşinin bağırması komşularında korku ve paniğe neden oldu.

Bir anda evin içerisinde “Komşular yetişin, kocam beni dövüyor” diye bağırması üzerine, sesi duyan komşular durumu polis ekiplerine haber vermek istediler. Ancak durumun farklı olduğu kısa süre içerisinde anlaşılınca vatandaşlar evlerine dönerek ekiplere haber vermediler. Çiftin komşularına şaka yaptıkları ve kadının şiddet görmediği öğrenildi.

Öte yandan, yaşlı çiftin zaman zaman komşularına bu tür şakalar yaptıkları ve psikolojik sıkıntıları olduğu iddia edildi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Durdurulan tırdan tarih fışkırdı! Değeri 50 milyon! Durdurulan tırdan tarih fışkırdı! Değeri 50 milyon!

TTK’da önemli gelişme: Ruhsatlar alındı! TTK’da önemli gelişme: Ruhsatlar alındı!
Genç kız boğulma tehlikesi geçirdi Genç kız boğulma tehlikesi geçirdi
Takla atarak kanala düştü Takla atarak kanala düştü
Fındık fiyatlarında güncelleme yapıldı: İşte il il fiyat listesi! Fındık fiyatlarında güncelleme yapıldı: İşte il il fiyat listesi!

 

Editör: Murat Barutçu