Gazeteci Sercan Kahveci'nin YouTube'da sunduğu "Sercan Kahveci ile Çıkış" programının konuğu olan Astrolog Zuhal Taşcı, önemli açıklamalarda bulundu. Daha önce de "Yeni bir Çernobil geliyor" diyerek Erzincan'daki maden faciası için uyaran Taşcı, şimdi ise bu felakete dair şunları söyledi:

Ormancılara satış ve pazarlama eğitimi verildi Ormancılara satış ve pazarlama eğitimi verildi

"Ben ekim ayından bu yana söylüyorum. Astroloji ve gökyüzü bizi yanıltmadı. Plüton Mars kavuşumunun olduğu aynı gün biz maden kazasını yaşamış bulunduk. Bu kesinlikle ikinci Çernobil vakası. Hem tarıma insanlığa uzun vadeli etkileri olacak. Önlem almazsak o toprak verimlilik, su asla aynı olmayacak acil önlem almamız gerekiyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kanser vakaları, zehirlenme vakaları artacak. Nisan bilançosu ağır olacak."

Ayrıca Taşcı, Türkiye'nin dokuzuncu evine denk gelen bir yeni ay olduğunu belirtti ve ekledi:

"Aslan burcunda bir Neptün var ve bu ülke haritasında denizleri, kaymaları temsil eder. Yeni ay Neptün'e karşı geliyor. Yaşanan kayıplar hem denizden hem de yer altından gelebilir. Genç, beklenmeyen ölümler meydana gelebilir. 10 Şubat - 5 Mart dönemi çok önemli. Siyasilerle ilgili de önemli skandal ve kayıplar yaşanabilir."

Taşcı'nın bu açıklamaları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve felaket öncesi alınabilecek önlemlerin önemini bir kez daha vurguladı.

Editör: Fadime Yılmaz Elma