Alaplı MHP İlçe Teşkilatı ve il genel meclis üyeleri, 31 Mart yerel seçimleri öncesi köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Son olarak Okçular Köyü'ne gerçekleştirdikleri ziyarette, MHP adayı Orhan Yener 55 yıllık siyasi tecrübesiyle ön plana çıkarak şunları dile getirdi:

"Uzun yıllar siyasetin içinde bulundum ve şimdi size 55 yıllık siyasi açığı 5 yılda kapatacağım sözünü veriyorum. Yalanla dolanla işim olmaz, bilen bilir. Projelerimizin hepsi 5 yıl içinde hayata geçirilebilir düzeyde ve seçim broşürümüzde detaylarıyla yer alıyor. Ben size Orhan Yener sözü veriyorum. Eğer bir projeyi gerçekleştiremezsem, yüzümü size gösteremem. Köylere doğalgaz getirilmesi konusunda mevzi imarın olmaması büyük bir engel. Yakıt fiyatlarının artması da vatandaşları Alaplı'ya yönlendiriyor. Bu durumu göz önünde bulundurarak, duygularınızla oynanmaması gerektiğini vurguluyorum. Devletimizin doğalgaz çalışmaları için en az üç yıl süreye ihtiyacı olduğunu da belirtmek isterim. Kadastro çalışmalarının ne kadar uzun sürdüğünü hepimiz biliyoruz. Sizlerden bu projelere destek olmanızı istiyorum ve seçim broşürümüzdeki vaatleri bir senet gibi kabul edin. Bu akşam gösterdiğiniz ilgi ve coşkulu karşılama için hepinize teşekkür ederim."

MHP İl Genel Meclisi adayları Orhan Yener ve Fatih Yılmaz da seçim gezilerinde kendilerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Sizlere layık olmak için elimizden geleni yapacağız" dediler.

Makam aracını değil şahsi aracını kullanacak Makam aracını değil şahsi aracını kullanacak

Whats App Image 2024 03 26 At 12.17.25 (2)

Whats App Image 2024 03 26 At 12.17.25

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA