Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselme final grubu dördüncü maçında Zonguldak Spor Basket 67, Burhaniye Belediyesi’ni 79-52 mağlup etti. 4’te 4’lük galibiyet serisi, Potanın Elmasları’nı Türkiye Kadınlar 1. Basketbol Ligi’ne taşıdı. Büyük başarının ardından dün kente gelen potanın elmasları tezahüratlarla karşılandı. Büyük mutluluk yaşayan Kulüp Başkanı Kanat Tan ise bugün sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Zonguldak milletvekillerine sitem etti.

“Bizi bağrınıza bastınız”

Kanat Tan başta Zonguldak Valisi ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan olmak üzere destek olan herkese teşekkür ederek, “Zonguldak Emniyet Teşkilatı , Sanayi Odası Başkanı , bazı sivil toplum örgütleri Şanlı Zonguldakspor taraftarlarımız yağmur ve soğuk rağmen görkemli bir şekilde bizi Madenci Anıtında bağrınıza bastınız karşıladınız.” dedi.

“Tek hedef Süper Lig”

Şampiyonluk kutlamaları sırasında başarılı sporcuların çok duygulandığına dikkat çeken Tan, “Sporcu kızlarımız çok duygulandı.  Onur ve şeref duyduk.

Başarılar geldikçe daha büyüyeceğiz.  Bizi daha çok kamçılıyor.  Bu saatten sonra tek hedef süper lig olacak inşallah.

Bize sahip çıkılırsa, aylar önce yeni kurulan Zonguldak Spor Basket 67 takımı olarak 1. Lig çıkarak ispat ettik yeni sezonda süper lige çıkacağız.

Bu sezon 15 tane memleketimize takım gelecek. Ekonomik ve sportif anlamda Zonguldak en iyi şekilde taşıyacağız.  

Şimdi biraz dinlenme zamanı. Şahsım adına çok ama çok yoruldum. Ailemi ve çevremi çok ihmal ettim. Bedel ödedim helal olsun.” İfadelerine yer verdi.

“Tek sitemim vekillere”

Başkan Tan, tek isteğinin Zonguldak’a hizmet etmek olduğunu söyleyerek, Zonguldak ismini yaşatmak istediğini belirtti. Tan, açıklamasının devamında şunları söyledi: “Bu güzel şehir en iyisi hak ediyor. Biz kıvılcım çaktık. Bizimki memleket meselesi o kadar.  Vatana millete hizmet etmek. Tek sitemim vekillere. Şu memleket 5 vekilden 1 tanesi bile bizi aramadı. Biz size ne yaptık. Siz rahat olun biz sizin yerine Zonguldak en iyi şekilde temsil ediyoruz.  Renklerimiz Kırmızı Lacivert… Bizim rengimiz belli. Şimdi seçim zamanı .. Onlarca vekil adaylarda sizde aynı yoldasınız üstün başarılar dileriz.  Biz Zonguldak çocuğuyuz.” (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu