Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde ilk sezonunun yaşayan Alaplı Belediyespor’da forma giyen 36 yaşındaki Kaan Akar, ilk 5 maçlık performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Tecrübeli golcü, sarı-mavi forma altında oynadığı hiçbir maçı boş geçmedi.

Sezon başında Tokat Belediye Plevnespor’dan transfer edilen Kaan Akar, ilk 11’de başladığı Eskişehir Yunusemrespor, Sincan Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor, Gölbaşı Belediyespor ve Kırşehir Gençlik Hizmetlerispor maçlarında gol sorumluluğu üstlendi.

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı

Yılların verdiği tecrübe ve deneyimle Alaplı Belediyespor’a hücum bölgesinden çok büyük güç katan Akar, söz konusu bu maçların tamamında gol atma başarısı gösterdi.

3-0 hükmen kazanılan Kozlu Belediyespor maçının ardından Eskişehir Demirspor deplasmanında, sarı-mavi formayla ilk maç heyecanı yaşayan Kaan Akar, 5-2 kazanılan karşılaşmada 15 ve 44’üncü dakikalarda attığı gollerle duble gol sevinci yaşadı. Alaplı serüvenine iki golle başlayan tecrübeli golcü, ardından oynanan maçlarda Sincan Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor ve Gölbaşı Belediyespor’a 1’er gol kaydederken, son lig maçında Kırşehir Gençlik Hizmetleri ağlarını hat-trıckle havalandırdı.

Sezon başından bu yana bir defa duble, bir defa da hat-trick yaparak toplamda gol sayısını 8'e çıkaran Alaplı Belediyesporlu golcü, Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta gol krallığı sıralamasında ilk sıradaki yerini korudu.

Bu alanda Alaplılı golcünün ardından 1926 Polatlı Belediyespor’dan 5 golle Cengizhan Avcı, Ereğli Belediyespor’dan 4 golle Zeki Barlas ve Gölbaşı Belediyespor’dan yine 4 golle Hakan Akman geliyor.

Alaplı Belediyespor’un gol ayağı, 26 Kasım Pazar günü Ereğli Belediyespor’la oynanacak “Zonguldak derbisi”nde de sarı-mavi takımın en büyük gol kozu olacak.

SPOR SERVİSİ

golcüü

Editör: Hüseyin EKİNCİ