Konut piyasası durgun Konut piyasası durgun

Gaziantep Haber - Gaziantep'te, dün gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi Kayaönü Mahallesi'nde yaşanan korkunç bir olayda, tartıştığı kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan 4 çocuk babası Mecit Harmancıklı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hurdacılıkla uğraşan 39 yaşındaki Mecit Harmancıklı, sokak ortasında kimliği belirsiz şahıslarla bir tartışma yaşadı. Tartışmanın kısa sürede şiddetlenmesi sonucu bir kişi, Harmancıklı'ya bıçakla saldırdı, ve ciddi yaralanmasına neden oldu.

 

Kavrulacağız… Kavrulacağız…

Çevredekilerin hemen sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne yetiştirilen Harmancıklı, acil müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Dört çocuk babası olan Mecit Harmancıklı'nın vefatı, ailesini ve çevresini büyük üzüntüye boğdu. Cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi ve defnedilmek üzere hazırlandı.

İneğe çarpmamak için manevra yaptı; 1 çocuk öldü, 8 yaralı İneğe çarpmamak için manevra yaptı; 1 çocuk öldü, 8 yaralı

Polis ekipleri ise olayın şüphelisi olan katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nin öncülüğünde yürütülen operasyonlarla, zanlının yakalanması için yoğun bir çaba sarf ediliyor. İHA

Fındık üreticisi fiyat artışı bekliyor Fındık üreticisi fiyat artışı bekliyor

AW940675_05

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

AW940675_03

AW940675_01

AW940675_02

Editör: Virda Şahin