Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde ikinci haftaya girildi. 6’ncı grupta mücadele eden temsilcilerimiz Ereğli Belediyespor ile Alaplı Belediyespor taktik planlarını 3 puan üzerine kuruyor.

Ligde, ikinci hafta karşılaşmaları 22 Ekim Pazar günü oynanacak. Kırşehir, Ankara, Bolu, Zonguldak ve Düzce’nin ev sahipliği yapacağı karşılaşmalar, Kırşehir Gençlik Hizmetleri-Sincan Belediyespor, 1926 Polatlı Belediyespor-Eskişehir Demirspor,  Geredespor-Ankara TKİ Spor, Alaplı Belediyespor-Eskişehir Yunusemrespor, Çilimli Belediyespor-Ereğli Belediyespor, Gölbaşı Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor ve Eskişehirspor-Kozlu Belediyespor arasında oynanacak. Tüm maçların başlama saati 14.00.

Sezonu saha ve seyircisi önünde Kaynaşlı Belediyespor beraberliğiyle açan Ereğli Belediyespor, Düzce deplasmanında galibiyet arayacak. Cahit Terzi yönetimindeki Eflatun-Beyazlı takımın rakibi Çilimli Belediyespor. Şampiyonluk hedefleyen Çilimli, ilk hafta sahasında Bolu Geredespor’u 2-1 mağlup etti.

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında ligden çekilen Kozlu Belediyespor’la karşılaştığı için oynamadan 3 puan alan Alaplı Belediyespor, bu hafta ilk maç heyecanı yaşayacak. Gökmen Başoğlu’nun çalıştırdığı sarı-mavi takım, saha ve seyircisi önünde Eskişehir Yunusemrespor’la karşılaşacak. Eskişehir temsilcisi, ilk hafta sahasında Kırşehir Gençlik Hizmetleri'ni 1-0 yendi.

22 EKİM PAZAR

Saat 14.00 Kırşehir Ahi Stadı: Kırşehir Gençlik Hizmetleri-Sincan Belediyespor

Saat 14.00 1926 Ankara Polatlı İlçe Stadı: Polatlı Belediyespor-Eskişehir Demirspor

Saat 14.00 Bolu Gerede İlçe Stadı: Geredespor-Ankara TKİ Spor

Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi? Eyy vekiller! Bu Zonguldak Kömürspor, Zonguldak’ın takımı değil mi?

Saat 14.00 Alaplı İlçe Stadı: Alaplı Belediyespor-Eskişehir Yunusemrespor

Saat 14.00 Düzce Çilimli İlçe Stadı: Çilimli Belediyespor-Ereğli Belediyespor

Saat 14.00 Ankara Gölbaşı Muhsin Yazıcıoğlu Stadı: Gölbaşı Belediyespor-Kaynaşlı Belediyespor

Saat 14.00 Eskişehir Stadı: Eskişehirspor-Kozlu Belediyespor

SPOR SERVİSİ

balüa

Editör: Hüseyin EKİNCİ