Yarı profesyonel lig olarak nitelendirilen Bölgesel Amatör Ligde, ilk yarıyı lider Eskişehirspor’un 5 puan gerisinde tamamlayan Ereğli Belediyespor, devre arası transfer perdesini hızlı araladı. Eflatun-Beyazlı yönetim, 2022-2023 sezonu kadrosunda yer alan 27 yaşındaki eski hücum kanat oyuncusu Deniz Bağlan’ı yeniden kadroya dahil etti.

Bağlan’la sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan yönetim, takıma skor katkısı sağlayacak transferle önemli bir transfer işi gerçekleştirdi.

Ereğli Belediyespor Kulübü, resmiyet kazanan flaş transferi camiaya duyurdu. Deniz Bağlan’ın Eflatun-Beyaz formalı fotoğrafının kullanıldığı duyuruda, “Takımımız 3. Ligde Sultanbeyli, Silivrispor, Çatalcaspor, Tokatspor, Küçükçekmece formalarını giyen ve geçtiğimiz sezon kadromuzda yer alan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Deniz Bağlan’ı renklerine bağladı. Deniz Bağlan’a Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında başarılı bir sezon diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak Yenimahallespor’un rakibi büyük bir olasılıkla Ereğli olacak... İki Ereğli takımı çarpışacak

İlk ara transferini Deniz Bağlan’la yapan Ereğli Belediyespor’da transfer çalışmaları kaleci, stoper ve santraforla devam edecek.

SPOR SERVİSİ

dddd

Editör: Hüseyin EKİNCİ