TFF 2. Lig'de Play-Off finaline kalan Bucaspor 1928 önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli takım, Spor Toto 1. Lig'e yükselme umuduyla Şanlıurfaspor'la karşı karşıya gelecek.

Mücadele, Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak ve Zorbay Küçük düdük çalacak. Final, tek maç üzerinden oynanacak ve 90 dakika sonunda galip gelen ekip, Play-Off şampiyonu olarak 1. Lig'e yükselecek. Eğer normal süre içerisinde beraberlik devam ederse, iki devre halinde 15'şer dakikalık uzatmalar oynanacak ve hala eşitlik sürerse, galip tarafı belirlemek için seri penaltı atışları gerçekleştirilecek.

TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?” TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?”

TARAFTAR KONYA’YA AKIN EDİYOR

Tarihi maçı izlemek için Şanlıurspor ile Bucaspor 1928 taraftarları dün itibariyle Konya’ya akın ettiler. Taraftarlar takımlarını 90 dakika destekleyerek, şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyor. Zonguldak Kömürpor’un bu sezonda karşı karşıya geldiği ve 2022-2023 sezonunu 60 puanla 3’üncü sırada tamamlayarak play-offa katılmaya hak kazanan Bucaspor 1928, Şanlıurfaspor karşısından galip ayrılmanın planlarını yapıyor.

Normal sezonu 59 puanla grubunda lider tamamlayan Şanlıurfaspor ise, kentine şampiyonluk kupası ile gitmek istiyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Şok karar! Kurban pazarı kapatıldı! Şok karar! Kurban pazarı kapatıldı!

Borçlular dikkat! Borcunuza da zam geliyor! Borçlular dikkat! Borcunuza da zam geliyor!

Yolcu otobüsü kamyona çarptı! 14 kişi yaralandı Yolcu otobüsü kamyona çarptı! 14 kişi yaralandı

Husumetlilerine saldırdı Husumetlilerine saldırdı

 

Editör: Murat Barutçu