2. Lig Beyaz grupta ikinci hafta karşılaşmalarının programı belli oldu. İlk hafta maç yapmadan BAY geçen Zonguldak Kömürspor, sezonun ilk maçını Trabzon deplasmanında 1461 Trabzon’la oynayacak. 3 Eylül Pazar günü Ortahisar Yavuz Selim Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama saati 16.00.

İlk hafta 7 takımın galibiyet sevinci yaşadığı Beyaz grupta, ikinci hafta karşılaşmaları 2, 3 ve 4 Eylül tarihlerinde oynanacak. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olmak üzere üç farklı güne yayılan maçların 5’i gündüz, 4’ü ise gece saatinde başlayacak.

ANKARA VE BURSA DERBİSİ VAR

İkinci hafta maçlarında Karacabey Belediyespor-Bursaspor, Yeni Mersin İdmanyurdu-Bucaspor 1928, Diyarbekirspor-Serik Belediyespor, Bıtexen Vanspor FK-Adıyamanspor FK, Ankaraspor-Ankara Demirspor,  1461 Trabzon-Zonguldak Kömürspor, Nazilli Belediyespor-Beyoğlu Yeniçarşıspor, Esenler Erokspor-Weecoıns Kırklarelispor, HES İlaç Afyonspor-Kırşehir FK karşı karşıya gelecek. Altınordu, haftayı maç yapmadan BAY geçirecek.

Grupta, Bursa’yı temsil eden Karacabey Belediyespor ile Bursaspor ve Ankara’yı temsil eden Ankaraspor ile Ankara Demirspor ikinci hafta kozlarını paylaşacak. Aynı şehri temsil eden takımlar arasındaki karşılaşmalar, futbolseverler için Bursa ve Ankara derbisi olarak nitelendiriliyor.

9 MAÇIN 4’Ü GECE OYNANACAK

Beyaz grupta bu hafta tabir-i caizse 3 gün, 3 gece maç var. Cumartesi günü başlayacak ikinci hafta heyecanı, Pazartesi günü sona erecek.

Cumartesi maçlarında Karacabey Belediyespor-Bursaspor ve Yeni Mersin İdmanyurdu-Bucaspor 1928 karşılaşacak. Bursa Karacabey ve Mersin Stadı’ndaki maçların ikisi de 20.00’de başlayacak.

Pazar günü devam edecek futbol heyecanına Diyarbakır, Van, Trabzon, Ankara, Aydın ve İstanbul ortak olacak.

16.00, 16.30 ve 17.00’deki maçlarda Diyarbekirspor-Serik Belediyespor, Bıtexen Vanspor FK-Adıyamanspor FK, 1461 Trabzon-Zonguldak Kömürspor, Ankaraspor-Ankara Demirspor, Nazilli Belediyespor-Beyoğlu Yeniçarşıspor karşılaşacak. Pazar gününün tek gece maçı, Esenler Erok Stadı’nda Esenler Erokspor ile Weecoıns Kırklarelispor arasında oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 20.00.

İkinci haftanın kapanış karşılaşmasında, Pazartesi günü HES İlaç Afyonspor ile Kırşehir FK 3 puan mücadelesi verecek. Afyon Kocatepe Zafer Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama düdüğü 20.00’de çalacak. 

İKİNCİ HAFTA PROGRAMI

2 EYLÜL CUMARTESİ

Saat 20.00 Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı: Karacabey Belediyespor-Bursaspor

Saat 20.00 Mersin Stadı: Yeni Mersin İdmanyurdu-Bucaspor 1928

3 EYLÜL PAZAR

TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?” TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?”

Saat 16.00 Diyarbakır Stadı: Diyarbekirspor-Serik Belediyespor

Saat 16.00 Van Atatürk Stadı: Bıtexen Vanspor FK-Adıyamanspor FK

Saat 16.00 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: 1461 Trabzon-Zonguldak Kömürspor

Saat 16.30 Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Ankaraspor-Ankara Demirspor

Saat 17.00 Nazilli İlçe Stadı: Nazilli Belediyespor-Beyoğlu Yeniçarşıspor

Saat 20.00 Esenler Erokspor Stadı: Esenler Erokspor-Weecoıns Kırklarelispor

4 EYLÜL PAZARTESİ

Saat 20.00 Kocatepe Zafer Stadı: HES İlaç Afyonspor-Kırşehir FK

Altınordu (BAY)

SPOR SERVİSİ

puanaaa

Editör: Hüseyin EKİNCİ