Zonguldak’ın Gökçebey İlçesinde Uzunahmetler köyü, Yeni Mahalle ve Süleyman Çelebioğlu mahallesinin Belediyeye bağlanması için 18 Aralık tarihinde halk oylaması yapılacağı bildirildi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptığı açıklamada, “Her şey Gökçebey için. Biz büyümeye hazırız” diyerek şuhları söyledi:

“Hedefimiz olan yaşanır, modern ve gelişmiş bir Gökçebey için çabalarımız devam ediyor. Gökçebey ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha iyi bir şekilde, çağın gerektirdikleri hizmetlerden yararlanmaları amacıyla kendi istekleri doğrultusunda Gökçebey Belediye’si sınırlarını genişletme çabasındayız.

Bu vesileyle 18 Aralık 2022 pazar günü Uzunahmetler Köyü, Yeni mahalle ve Süleyman Çelebioğlu mahallesinin Gökçebey Belediyesi’ne bağlanması İle ilgili halk oylaması yapılacaktır. Bu iki mahalle sakinlerinin belediyemizden hizmet almak istemeleri bizlere onur ve gurur vermektedir. Bizlerde kendilerine her türlü imkanları sunmaya, mahalle sakinlerinin dert ve sıkıntılarını dinlemeye, sevinç ve üzüntülerinde hep beraber olmaya hazırız. Yapılacak olan halk oylamasının mahalle sakinlerine ve belediyemize hayırlı olmasını temenni ederim. Gökçebey Belediye’si sınırlarına dahil olmak isteyen köylerimizdeki mahalle referandumlarının sırasıyla devam edecek olması bizlere ayrıca onur ve gurur veriyor” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi