Hüseyin Şirin: "Zor durumdayız talepleri karşılayamıyoruz" Hüseyin Şirin: "Zor durumdayız talepleri karşılayamıyoruz"

Adıyaman Haber - Adıyaman'da son olarak ormanlık alanda görülen 11 çocuk babası Hüseyin Doğan, şu ana kadar her yerde aranmasına rağmen hala bulunamadı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin Doğan, 5 gün önce sabah saatlerinde evinden çıktı ve en son Türmüz Tepe mevkii ormanlık alan yakınlarında vatandaşlar tarafından görüldü. Ancak o günden beri haber alınamayan Doğan'ın yakınları, durumu endişeyle karşılayarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından geniş çerçeveli arama çalışmaları başlatıldı.

AFAD ekipleri, jandarma ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının arama kurtarma ekipleri, bölgeyi didik didik aradı. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı İz Arama Köpeği Füme'nin de katıldığı arama çalışmalarında Hüseyin Doğan'a ait herhangi bir iz bulunamadı. Türmüz Tepe mevkii ile İndire (Zey köyü arasında bulunan ormanlık alanlarda yapılan aramaların hem arama alanının genişletileceği hem de aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

Hüseyin Doğan'ın arkadaşı Mehmet Bilgiç, olayı anlatırken, "Ormana gelip birlikte odun topluyorduk. Kendisini kaç gündür görmemişim. Normalde ormana giderken elinde her zaman bir tahra (orman kesme aleti) olurdu. Ancak çıktığı gün tahrayı almadan gitmiş. Tek başına gitmiş gibi görünüyor. Nereye gittiğini kimse bilmiyor." şeklinde konuştu.

Kayıp adamın bulunması için yürütülen araştırmalar devam ediyor. İHA

Merve Arslan mazbatasını aldı Merve Arslan mazbatasını aldı

Diyete de uygun soğuk karpuzlu peynir salatası Diyete de uygun soğuk karpuzlu peynir salatası

Özellere “özel” gezi Özellere “özel” gezi

AW010307_01

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

AW010307_04

AW010307_06

AW010307_03

Editör: Virda Şahin