Çaycuma’da 76 yıllık geçmişe sahip Çaycumaspor’un olağanüstü kongresi yapıldı. Kulübün başkanı, Çaycumalı müzisyen ve Maske Orkestra Şefi Şenan Kerçin oldu.

Geride kalan 2022-2023 sezonunda çalkantı dolu bir dönem geçiren ve uzun süredir başkanlık makamında büyük bir boşluk yaşayan ilçe takımı, yeni başkanını 3’üncü olağanüstü kongrede buldu. İlk iki kongrede başkan adayının çıkmadığı sarı-lacivertli kulübün, dün akşam Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda yapılan kongresinde başkanlığa adaylığını koyan Çaycumalı müzisyen ve Maske Orkestra Şefi Şenan Kerçin, üyelerin tamamının oyuyla başkanlığa seçildi.

Kerçin’le yeni bir döneme başlayan Çaycumaspor, teknik ekip ve futbolcu kadrosu yönünden hızlı bir yapılanmaya gidecek.

İLK KUTLAYAN KANTARCI OLDU

"Çaycumaspor’un sahipsiz kalmasına gönlü razı olmadı ve kulübümüzü uçurumun kenarından aldı."

Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

Yeni Başkan Kerçin’i kutlayan ilk isim Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı oldu.

Kantarcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli hemşehrimiz Şenan Kerçin, İstanbul’da yaşarken ve bir dünya sorumluluğu ile zaman fukarası iken, Çaycumaspor’un sahipsiz kalmasına gönlü razı olmadı ve kulübümüzü uçurumun kenarından aldı. Bir Çaycumalı olarak kendisine minnet duyuyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Oluşturacağı ekiple birlikte Çaycumaspor’umuza başarılar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ