İstanbul'un Beşiktaş semtinde bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay, Türkiye'nin dikkatini çekti. İddialara göre, işletmenin yöneticisi olan 47 yaşındaki Mecit A., garson Selvihan Z.'ye cinsel saldırıda bulundu.

Kuruçeşme'deki tanınmış işletmede gerçekleşen bu cinsel saldırı vakası, Kasım ayında ortaya çıktı. Olaya ilişkin iddialara göre, işletmenin müdürü olan Mecit A., 33 yaşındaki garson Selvihan Z.'ye saldırdı. Kadın, polise başvurarak şikayetçi oldu. Yapılan DNA testleri sonucunda, işletme müdürünün genç kadına cinsel saldırıda bulunduğu tespit edildi ve tutuklandı. Mecit A. hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istendi.

Yeğenini aile meseleleri yüzünden bıçaklayarak öldürdü Yeğenini aile meseleleri yüzünden bıçaklayarak öldürdü

Sabah gazetesinden alınan bilgilere göre, olay Kuruçeşme'deki tanınmış bir mekanda gerçekleşti. Garson kadın, müdürün kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti. İddialara göre, işletme müdürü, kadının sarhoş olduğu bir anda ona saldırdı.

Olayla ilgili başka bir garson kadının ifadesine göre, işletme müdürü Selvihan Z. hakkında şunları söylemiş: "Selvihan çok güzel bir kadın, onunla birlikte olmak istiyorum. Ona teklif etsem nasıl tepki verir acaba?"

Yapılan incelemeler sonucunda, genç kadının DNA örnekleri ile şüphelinin örnekleri uyuştu ve Mecit A. tutuklandı. Savcılık, sanık hakkında 12 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açtı. Davanın ilerleyen günlerde ağır ceza mahkemesinde görülmesi bekleniyor.

Garson Kız

Kaynak: Haber Merkezi