ZONSİAD Başkanı Zonguldaklı işadamı Nejdet Tıskaoğlu, oluşturdukları Hocin markasındaki iş ortakları ile yaptıkları toplantıyı değerlendirdi. Tıskaoğlu, "Büyüme yolunda ilerlememizi hızlandırmak amacıyla, değerli markamız Hocin'e bağlı değerli iş ortaklarımız ile toplantı yaparak istişarelerde bulunduk. Markamızı büyütme ve geliştirme çabalarımızın meyvelerini her geçen gün daha çok görmekteyiz. Hocin, saygın bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Nihai arzumuz, markamızın şu anki konumunun çok daha üst sıralarında yer almasına şahitlik etmektir. Kalite asla tesadüf değildir. Değerli iş ortaklarımıza katılımları için teşekkür eder, aramıza yeni katılan iş ortaklarımıza hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerine yer verdi. (İHA)

Ekmek zammı belli oldu:  İşte yeni fiyatı! Ekmek zammı belli oldu: İşte yeni fiyatı!

Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu! Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu!

Motosiklette ehliyet karmaşası Motosiklette ehliyet karmaşası

Başkandan fırıncılara tepki: Vatandaşı düşünen yok! Başkandan fırıncılara tepki: Vatandaşı düşünen yok!

Yolculuk yapmakda artık lüks oldu; Otobüs bilet fiyatlarına rekor zam! Yolculuk yapmakda artık lüks oldu; Otobüs bilet fiyatlarına rekor zam!

3 padişah, 12 cumhurbaşkanı, 27 başbakan gördü: Asırlık çınar hayatını kaybetti! 3 padişah, 12 cumhurbaşkanı, 27 başbakan gördü: Asırlık çınar hayatını kaybetti!

Cenaze yolunda trafik kazası! 1 ölü, 5 yaralı! Cenaze yolunda trafik kazası! 1 ölü, 5 yaralı!

Emeklilere bir darbe daha! Banka kapıları kapandı! Emeklilere bir darbe daha! Banka kapıları kapandı!

Zonguldaklı fırıncılar eyleme gidiyor! Bakkal ve marketlerde ekmek olmayacak! Zonguldaklı fırıncılar eyleme gidiyor! Bakkal ve marketlerde ekmek olmayacak!

Selim Alan: Otoparklar boş! Selim Alan: Otoparklar boş!

4 yıl geçti aradan 4 yıl geçti aradan

Ev sahibi kiracı kavgasında kan aktı; Kiracısını çocuklarının önünde öldürdü Ev sahibi kiracı kavgasında kan aktı; Kiracısını çocuklarının önünde öldürdü

Valilik uyardı:  Bu plajlara dikkat! Valilik uyardı: Bu plajlara dikkat!

Gözü dönmüş genç kız arkadaşını sırtından bıçakladı Gözü dönmüş genç kız arkadaşını sırtından bıçakladı

Karadeniz’de can pazarı yaşandı; 2 çocuk boğuldu, 1 kayıp Karadeniz’de can pazarı yaşandı; 2 çocuk boğuldu, 1 kayıp

Editör: Murat Barutçu