Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı; “Gözümü her kapattığımda o sahne gözümün önüne geliyor” Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı; “Gözümü her kapattığımda o sahne gözümün önüne geliyor”

Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı

Kiracılar için intikam zamanı! Vergi kaçıran ev sahibini tek tıkla maliyeye bildir Kiracılar için intikam zamanı! Vergi kaçıran ev sahibini tek tıkla maliyeye bildir

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde metruk bir evin merdivenine terk edilmiş olarak bulunan yeni doğmuş bebek, hastanede tedavi altına alındı.
Alınan bilgiye göre, öğlen saatlerinde Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi’ndeki metruk evin merdivenlerindeki poşet içerisinde terk edilmiş bebek bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Metruk evden alınan erkek bebek, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, bebeği oraya bırakan kişiyi tespit ederek gözaltına aldı.
Bebeğin mahalleliler tarafından bulunma anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (İHA)

Cani koca katliam yaptı! Eşi ve 2 kızını öldürüp kaçtı Cani koca katliam yaptı! Eşi ve 2 kızını öldürüp kaçtı

metruk bina bebek

metruk bina bebek-2

Editör: Muhammet