Zonguldak’ta bir beldenin dolmuş şoförlüğünü yapan şahsın, dolmuşta yaşadığı cinsel birlikteliğin ardından başına gelmeyen kalmadı. Evli şoför, evli sevgilisiyle yaşadığı cinsel birlikteliği cep telefonu ile kayıt altına aldı. Eşinin telefondaki görüntüleri yakalamasıyla ise olanlar oldu. 

Yakıt tankeri devrildi, yol ulaşıma kapandı Yakıt tankeri devrildi, yol ulaşıma kapandı

GÖRÜNTÜLERİ CEP TELEFONUNA KAYDETTİ

Kent merkezi ile bir belde arasında dolmuş şoförlüğü yapan adam, bir süredir evli bir kadınla yasak aşk yaşıyordu. Sevgilisi ile zaman zaman dolmuşta yakınlaşan ve cinsel birliktelik yaşayan dolmuş şoförü, bu anları kayıt altına aldı. Görüntülerini cep telefonunda saklayan adam, eşinin görebileceği ihtimalini göz ardı etti. 

TELEFONDAKİ GÖRÜNTÜLERİ YAKALADI

Eşinin telefonunda görüntüleri gören kadın ise deliye döndü. Aldatılmanın verdiği öfkeyle eşini tehdit etmeye başlayan kadın, bu görüntüleri kendi telefonuna gönderdi. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra da kadın görüntüleri yakınlarına göndermeye başladı. Kısa süre içerisinde dolmuş şoförü ile kadının birlikte olduğu görüntüler beldenin konuştuğu konu haline geldi. 
Eşinin intikamı karşısında yasak aşk yaşayan adamın ve kadının konuyu adli sürece yansıtıp yansıtılmadığı ise bilinmiyor. Öte yandan, onlarca kişide olan video ile ilgili gerekli işlemlerin yapılması bekleniyor. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Sevgilisini başka bir adamla arabada cinsel ilişkiye girerken yakaladı! Sevgilisini başka bir adamla arabada cinsel ilişkiye girerken yakaladı!

dolmuş şoförü-22 (1)

dolmuş şoförü-22 (2)

dolmuş şoförü-22 (3)

Editör: Muhammet