Engelli kızıyla birlikte, kış vakti evsiz kaldı! Engelli kızıyla birlikte, kış vakti evsiz kaldı!

AW081029_04

Düzce Haber – Düzce kent merkezinde sabah saatlerinde sis yüzünden göz güzü görmüyor.

Düzce şehir merkezinde gece saatlerinde başlayan sis sabah saatlerinde etkisini sürdürdü. Görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düştüğü sis sebebiyle araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri, vatandaşları görüş mesafesinin düşmesine sebep olan sise karşı uyararak, sürücülerin farlarını yakmalarını, hız kurallarına uymalarını ve yayalara karşı daha dikkatli seyir etmelerini istedi.

Vatandaş, “Kışın gelmesi ile Düzce’nin meşhur sisi başladı. Düzce’nin bir ova olması sebebiyle yukarılardan inen hava nedeniyle sis tabakası oluşuyor. Soğuk havanın da sis oluşumunda etkisi büyük tabi ki gece saatlerinde başlayan sis sabahları görüş mesafesini gittikçe düşürüyor. Kışın başlangıcında genelde sis oluyor kar yağdığında zaten sisi yoğun bir şekilde görüyoruz” dedi. İHA

Filistin’de hayatını kaybeden kadınlara ‘Anneler Günü’nde destek Filistin’de hayatını kaybeden kadınlara ‘Anneler Günü’nde destek

AW081029_02

AW081029_01

O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak! O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak!

Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti

Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor! Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor!

Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı! Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı!

İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti! İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti!

Ara tatilin ardından Kastamonu'da okul güvenliği üst seviyede! Ara tatilin ardından Kastamonu'da okul güvenliği üst seviyede!

Kastamonu’da sürücüler, lastikçilere akın ediyor! Kastamonu’da sürücüler, lastikçilere akın ediyor!

İŞKUR ve SGK'dan Sert Tedbir: Sahte İşsizlik Ödeneği Alanlara Göz Açtırılmayacak! İŞKUR ve SGK'dan Sert Tedbir: Sahte İşsizlik Ödeneği Alanlara Göz Açtırılmayacak!

Editör: Virda Şahin