İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti! İl Genel Meclisi'nden Müjdeli Haber: Karabük'ün 2024 Bütçesi Kesinleşti!

AW080920_02

Kastamonu Haber – Kastamonu’da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ara tatilin sonlanması ile okul çevrelerinde denetimlerini arttırdı.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ara tatil sonrasında yeniden okulların açılmasıyla birlikte okul çevrelerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu çerçevede çocukların ve gençlerin güvenliği için polis ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler tarafından çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevrelerinde yapılan denetimlerde 66 okul çevresinde 431 şahıs kontrol edildi. Ayrıca ekipler, 8 internet kafe, 6 oyun salonu, 48 kahvehane, 26 büfe, 32 park ve bahçe, 15 metruk bina olmak üzere 135 umuma açık yer denetlendi. İHA

AW080920_03

'Kesik baş' cinayetinde 3 tutuklama 'Kesik baş' cinayetinde 3 tutuklama

AW080920_05

O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak! O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak!

Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti Balıkçı tekneleri tahrip oldu! AK Parti heyeti balıkçıları ziyaret etti

Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor! Düzce'de polis, uyuşturucu ve silah kaçakçılarına göz açtırmıyor!

Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı! Karabük'te seyir halindeki otomobil yandı!

 

Editör: Virda Şahin