O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak! O yol 14 saat boyunca trafiğe kapalı olacak!

AW080878_03

Düzce Haber – Haftasonu Karadeniz’de yaşanan fırtınada yükselen dalgalar nedeniyle balıkçıların tekneleri ve liman tahrip oldu. Fırtınanın ardından Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakocalı balıkçıları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerinde bulundu hem de fırtınanın verdiği hasarı inceledi.

Haftasonu Karadeniz’i etkisi altına alan fırtına sonrası Düzce’nin Karadeniz’e sahili olan Akçakoca’da balıkçıların bulunduğu limanda büyük hasar oluştu. Dev dalgalar nedeniyle tekneler parçalanırken balıkçı barınakları da hasar gördü. Fırtınanın ardından Milletvekili Ercan Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç ve AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Akçakocalı balıkçıları ziyaret etti. Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş’tan fırtınanın neden olduğu hasar hakkında bilgiler alan Ayrıca balıkçılara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ardından Limanda ve Karadeniz sahillerinde de inceleme Yapan Öztürk,balıkçıların zararları hakkında da bilgiler alarak hasarı da yerinde incelediler. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu; “Dün Akçakoca ilçemizde yaşanan fırtına ve dev dalgalar neticesinde zarar gören Akçakoca balıkçı barınağını ziyaret ettik. Yaşanan fırtına nedeniyle büyük zarar gören balıkçı esnafımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret ediyor, böyle olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası ayrıca balıkçıların hasarının giderilmesi için çalışma yapacaklarını belirten Milletvekili Ercan Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç ve AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ifade ettiler. İHA

666 gram reçine esrar ele geçirildi 666 gram reçine esrar ele geçirildi

AW080878_02

 

Editör: Virda Şahin